AntalyaSpor "İnşallah Fenerbahçe'ye gol atarım"

"İnşallah Fenerbahçe'ye gol atarım"

21.11.2013 - 11:17 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor'un forvet oyuncusu Lamine Diarra, "Her maça çıkmadan önce Allah'a dua ederim 'Allahım bu maçta gol atmak istiyorum' diye. Fenerbahçe maçında da yine dua edeceğim, inşallah gol atarım" dedi.

İnşallah Fenerbahçeye gol atarım

Attığı gollerle kırmızı-beyazlı takımı iki sezondur sırtlayan, bu sezon ligde 5 golü bulunan Senegalli oyuncu Diarra, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Antalya'nın güzel bir şehir olduğunu söyleyen Diarra, burada olmaktan ve futbol oynamaktan mutlu olduğunu, takım arkadaşlarıyla iyi bir ekip oluşturduklarını düşündüğünü kaydetti.

Hafta sonu çok zorlu bir maça çıkacaklarına işaret eden Diarra, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirtti. Maçı kazanmak istediklerini vurgulayan Diarra, şöyle konuştu:

"Her maça çıkmadan önce Allah'a dua ederim 'Allahım bu maçta gol atmak istiyorum' diye. Fenerbahçe maçında da yine dua edeceğim, inşallah gol atarım. Maçlarda taraftar desteği çok önemli. Fenerbahçe maçında yanımızda olmaları gerekiyor. Taraftarların sabırlı olmaları lazım. Onlara güzel günler yaşatacağız."

Medical Park Antalyaspor'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Diarra, "Daha önce transfer dedikodular çıkmış olabilir ancak bana ulaşan herhangi bir şey yok. Önümüzde 6 aylık kontrat sürecim bulunuyor, bekleyip göreceğiz. Şu anda tek düşüncem Antalyaspor'u ligde ilk 5'in içine sokabilmek" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Bana göre en iyi oyuncu Burak Yılmaz"

Lamine Diarra, Spor Toto Süper Ligi'nin zor bir lig olduğunu vurgulayarak, Drogba, Sneijder, Sow gibi üst düzey oyuncuların yer aldığını ifade etti.

Ligde kendini gösterip her zaman iyi sonuçlar almanın kolay olmadığını dile getiren Diarra, "Ligde bana göre en iyi oyuncu Burak Yılmaz. Burak'ın topu alışı, hareketleri çok iyi. Drogba, Sneijder, Sow gibi kaliteli oyuncuların ligde bulunması da çok önemli" diye konuştu.

Üst seviyede oyuncularla aynı ligde oynamanın büyük bir şans ve zevk olduğunu kaydeden Diarra, "Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray büyük takımlar. Bu takımlardan biri bu sezon şampiyon olacaktır diye düşünüyorum ancak bunların dışında bir başka takımın şampiyon olmasını isterim" ifadesini kullandı.

Diarra, Medical Park Antalyaspor'da bu sezon başında teknik heyetin yanı sıra oyuncularda da önemli değişim yaşandığını hatırlatarak, profesyonelliğin gereği yeni antrenöre, yeni oyunculara adaptasyonun zorunlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

"Gol atarsam tabiki daha çok mutlu olurum"

İyi bir golcü olabilmek için iyi çalışmak gerektiğine işaret eden Diarra, şöyle devam etti:

"Çalışıp takımımızı üst seviye getirmeliyiz. Golcü olarak da bunu çok istiyorum. Gol yollarında takım arkadaşlarımın desteği çok büyük. Takım olarak bir şeyler yaptığımız zaman maç kazanabiliyoruz. Benim görevim gol atmak. Gol atarsam tabiki daha çok mutlu olurum."