UEFA Avrupa Ligi Inter Cluj'a şans tanımadı

Inter Cluj'a şans tanımadı

21.02.2013 - 22:19 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Inter deplasmanda Cluj'u 0-3 mağlup ederek kupada adını bir üst tura yazdıran taraf oldu.

Inter Cluja şans tanımadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Cluj ile Inter karşılaştı. Evinde oynadığı ilk maçta sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Inter rakibi deplasmanda da Benassi ve Guarin'i golleriyle 0-3 yenmeyi başardı ve kupada bir üst tura yükselen taraf oldu.

Maçın ilk dakikalarında ev sahibi ekip etkili olmaya çalıştı ancak 5. dakikada Rui Pedro'nun şutundan sonuç çıkmadı. 11. dakikada bu kez Robert Maah'ın şutunda pozisyon kale vuruşuyla sonuçlandı.

Maçta perdeyi açan gol 22. dakikada geldi ve Cluj savunmasının arkasına atılan topta ceza sahasına yaklaşan Rodrigo Sebastian Palacio takım arkadaşı Guarin'i gördü ve Guarin ceza sahası içinde top boş kaleye yollayarak takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi.

35. dakikada Inter'de Rodrigo Sebastian Palacio takımı adına önemli bir gol şansını iyi kullanamadı. İlk yarıda 45+1. dakika oynanırken Inter'in ikinci golü geldi ve Ricardo Alvarez'in pasında ilk golün sahibi Guarin attığı golle skoru 0-2 yaptı.

Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

55. dakikada konuk Inter etkili geldi ancak Cluj defansı yerinde bir müdahaleyle Marco Benassi'nin şutunu engellemeyi başardı. Farkı bire indirmek isteyen Cluj'da Robert Maah gole yaklaştı ancak Inter savunması tehlikeyi büyümeden önledi. 68. dakikada Ioan Hora'nın şutunda kaleci Handanovic başarılıydı.

Maçın 80. dakikasında Cluj takımında Camora gördüğü kırmızı kartın ardından takımını sahada 10 kişi bıraktı. Dakikalar 89'u gösterirken oyuna ikinci yarıda dahil olan Marco Benassi attığı golle skoru 0-3 yaptı ve takımını rahatlattı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca aldığı 0-3'lük galibiyetle Inter adını bir üst tura yazdıran taraf oldu. Inter'in bu turda Tottenham ile karşı karşıya gelecek.