Beşiktaş İpi Bilic çekti

İpi Bilic çekti

22.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi, İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk’ün cezası için bir araya geldi. Hırvat teknik direktör, raporunda iki futbolcuyu da istemediğini bildirdi. Bunun üzerine oyuncular, oylamaya gerek duyulmadan süresiz kadro dışı bırakıldı.

İpi Bilic çekti

Beşiktaş’ta daha önce süresiz kadro dışı kaldığı açıklanan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk için, dün bir araya gelen siyah-beyazlı yönetim, iki oyuncuya verilen cezanın devam etmesine karar verdi. Yönetim, süresiz kadro dışı cezanın yanı sıra, hukukçuların sözleşmelerini incelemesinin ardından, aldıkları para oranında para cezası da verecek.
Yönetim ilk olarak teknik direktör Slaven Bilic’in raporuna baktı. Hırvat çalıştırıcının İbrahim ve Sezer’i kadroda görmek istememesi nedeniyle siyah-beyazlılar oylama yapma gereği bile duymadı. Bilic’in raporuna saygı göstermek isteyen idareciler, tesislerin güvenlik kameralarındaki görüntüleri bile izlemedi ve onun istediği kadro dışı cezasını onadı. Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile bir görüşme yapan Başkan Fikret Orman, daha sonra yönetim toplantısına geçerek Bilic’in iki futbolcuyu istemediğini dile getirdi.
İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk’ün kadro dışı kalmalarında takım içerisindeki futbolcuların da etkili olduğu ifade edildi. Beşiktaş Futbol Komitesi ile teknik heyetin, takımdaki oyuncularla da görüşerek yönetime rapor verdikleri öğrenildi. Futbolcu ve teknik heyetin görüşüne dayanarak cezaların devam etmesine karar veren Beşiktaş Yönetimi, her iki futbolcuyu devre arasında satma kararı aldı.

Haberin Devamı

Cezası sona erdi
Üç maçlık cezasının sonuncusunu dünkü Çaykur Rizespor maçıyla tamamlayan Slaven Bilic, karşılaşmayı protokol tribününde izledi. Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş’ın dört maç seyircisiz cezası alması nedeniyle, Hırvat hocanın maçı zorunlu olarak protokolde seyrettiği bildirildi. Bilic, maç sırasında sıkıntıdan yerinde duramadı. Öte yandan karşılaşmanın kadın ve çocuk taraftarlara açık olmasına rağmen Atatürk Olimpiyat Stadı’nın tribünleri geçen haftalara göre bomboş kaldı.

Başkan gelemedi

Hafta içerisinde babasını kaybeden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dünkü karşılaşmayı evinde seyretti. Taziyelerin devam etmesi nedeniyle evinden ayrılamayan siyah - beyazlı kulübün başkanına siyah-beyazlı futbolcular pankart jestinde bulundu. Üzerinde “Acın Acımızdır Değerli Başkanım. Acınızı Paylaşıyoruz” yazılı pankartla maça çıkan siyah-beyazlılar, bir kez daha Orman’ı teselli ettiler. Ayrıca, maç öncesinde yapılan saygı duruşunda da Abdülkadir Orman anıldı.

Yazarlar