BursaSpor İrfan Buz'dan savunmaya önlem

İrfan Buz'dan savunmaya önlem

03.04.2014 - 14:14 | Son Güncellenme:

Bursaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

İrfan Buzdan savunmaya önlem

Çalışmaya belinde ağrıları bulunan İbrahim Öztürk ile dişini çektiren Sercan Yıldırım katılmadı, antrenmanda yüzüne darbe alan kaleci Harun ise ağrıları nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.

SAVUNMAYA ÖNLEM

Teknik direktör İrfan Buz antrenmanı iki bölüme ayırdı. İlk bölüm kondisyon ağırlıklı yapılırken, ikinci bölümde futbolcular çift kale maç oynadı. Kart cezası nedeniyle Sivasspor maçında oynayamayacak Civelli'nin yerinde savunmada Şamil görev aldı. Uzun sakatlık dönemini atlatan Serdar Aziz de takımla birlikte antrenmanda yer aldı. Savunmanın sağında Şener, solunda da Basser forma giydi. Orta alanda Ferhat, Belluschi, Sestak ve Volkan'dan oluştu. İleri uçta Fernandao görev aldı. İrfan Buz'un Taiwo'yu yedek soyundurması ise dikkat çekti. Antrenmanın son bölümünde de forvet oyuncuları şut çalışması yaptı.

BAŞKAN YALNIZ BIRAKMIYOR

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın antrenmanları takip etmesi dikkatlerden kaçmadı. Özellikle alınan kötü sonuçların ardından her antrenmana ikinci başkan Rıdvan Şen ile birlikte gelen Başkan Körüstan, saha kenarında idmanları izlerken, futbolcular ve teknik heyetle de sık sık görüşme yaptığı belirtildi. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.