Skorer İsmail Güldüren, İnegölspor'da teknik menajer oldu

İsmail Güldüren, İnegölspor'da teknik menajer oldu

15.02.2011 - 18:00 | Son Güncellenme:

.

İsmail Güldüren, İnegölsporda teknik menajer oldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından İnegölspor’da, teknik menajerlik görevine İsmail Güldüren getirildi.

İnegölspor Kulübü Başkanı Yusuf Şen, düzenlediği basın toplantısında, İnegölspor altyapısında yetişen, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Bursaspor, Ankaraspor ve Konyaspor’da da forma giyen İsmail Güldüren’in, yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü vazifesi göreceğini söyledi.

Güldüren’in, Türk futbol kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir isim olduğunu belirten Şen, şunları kaydetti: "İsmail, çok küçük yaşlarda İnegölspor’da profesyonel olmuş, profesyonel olduktan sonra İnegöl’ü çok üst düzeyde profesyonel liglerde temsil etmiş bir kardeşimiz. İnegöl dışında futbol hayatına devam ederken, bizimle hep birlikteydi. Bu yıl futbol oynamıyor. İnegölspor olarak çok sayıda üst düzey futbolcu çıkarttık ve gönderdik, ama üzülerek söylüyorum ki hiç birisi İsmail kadar vefalı değildi. İsmail, bundan böyle bizimle birlikte çalışacak. Onun takımın başarısı için çok çalışacağına yürekten inanıyorum." İsmail Güldüren de yeniden İnegölspor’a döndüğü için çok mutlu olduğunu bildirdi.

Uzun süredir İnegöl dışında olmasına rağmen İnegölspor’u yakından takip ettiğini vurgulayan İsmail Güldüren, "Yeni görevimin hayırlı olmasını diliyorum.

Bundan sonra hedefimiz İnegölspor’u 2. Lig’e çıkarmak. Bunu hep beraber başaracağız. Dışarıda oynayan, futbolu bırakmış olan arkadaşlarımızdan da yardımlar bekliyoruz. Bize yakışmayan 3. Lig’den artık kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.

Yazarlar