Hatayspor İsmail Kartal sürprizi! Görüşmeler başladı, Süper Lig iddiası

İsmail Kartal sürprizi! Görüşmeler başladı, Süper Lig iddiası

17.09.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan İsmail Kartal için yeniden Süper Lig iddiası ortaya atıldı. Bu sezon iyi bir performans gösteremeyen Süper Lig ekibinin teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal'la görüşmelere başladığı öne sürüldü.

İsmail Kartal sürprizi Görüşmeler başladı, Süper Lig iddiası

Vitor Pereira'nın ardından Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna oturan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Kartal, sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için vize almasında başrol oynadı. Sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe'nin veda töreni düzenleyerek yollarını ayırdığı İsmail Kartal için Süper Lig ekibinin görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 2014-2015 sezonunda teknik direktörlük görevine başlayan İsmail Kartal daha sonra sırasıyla Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve BB Erzurumspor'da görev aldı. 61 yaşındaki teknik adam geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'yla yollarını ayıran sarı-lacivertlilerde sezonu tamamladı.

İsmail Kartal sürprizi Görüşmeler başladı, Süper Lig iddiası

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'deki görev süresi 138 gün sürdü. 61 yaşındaki çalıştırıcı döneminde sarı-lacivertliler 21 maça çıktı. İsmail Kartal'ın öğrencileri bu süreçte rakiplerini 12 kez mağlup etti ve sahadan 5 beraberlikle ayrıldı. 61 yaşındaki teknik adam döneminde Fenerbahçe rakiplerine 4 kez yenildi.

HATAYSPOR DEVREDE

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği gibi başlayamayan Hatayspor, teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal'la görüşmelere başladı. Akdeniz ekibinde mevcut çalıştırıcı Serkan Özbalta'yla yolların ayrıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

İsmail Kartal sürprizi Görüşmeler başladı, Süper Lig iddiası

Serkan Özbalta yönetimindeki Hatayspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 6 maçta henüz galibiyet elde edemedi. Güney temsilcisi bu süreçte sadece 1 puan topladı ve rakiplerine 5 kez mağlup oldu.

VOLKAN DEMİREL DE GÜNDEMDE

Hatayspor'un teknik direktörlük için düşündüğü diğer adaylar da haberin detaylarında yer aldı. Akdeniz ekibinin Volkan Demirel ve Gökhan Zan'la da ilgilendiği kaydedildi. Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar sadece Kasımpaşa'da teknik direktör değişimi yaşanmıştı. Sami Uğurlu ile yollarını ayıran lacivert-beyazlılar Şenol Can'la anlaşma sağladı.

İsmail Kartal sürprizi Görüşmeler başladı, Süper Lig iddiası

Serkan Özbalta ile Hatayspor'un yollarının ayrılması sonrası Sami Uğurlu'nun ardından Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ikinci teknik direktör ayrılığı gerçekleşmiş oldu.