İspanya La Liga İspanya'da Arda Güler şaşkınlığı! Liste dışında kaldı

İspanya'da Arda Güler şaşkınlığı! Liste dışında kaldı

16.05.2024 - 09:28 | Son Güncellenme:

Arda Güler, İspanya'da yılın en iyi genç oyuncu listesinde yer almadı.

İspanyada Arda Güler şaşkınlığı Liste dışında kaldı

Real Madrid'de son haftaların en çok konuşulan isimlerinden olan Arda Güler, İspanya'da yılın en iyi genç oyuncusu listesine dahil edilmedi.

Haberin Devamı

ARDA LİSTEDE YOK

Listede Barcelona'dan Lamine Yamal ve Cubarsi , Valencia'dan Javi Guerra, Real Madrid'den Rodrygo, Girona'dan Couto, Miguel Gutiérrez ve Savinho, Real Betis'ten Johnny, Athletic Club'dan Nico Williams ve Real Sociedad'dan Kubo bulunuyor.

İspanyada Arda Güler şaşkınlığı Liste dışında kaldı

İSPANYA'DA ŞAŞKINLIK

Real Madrid formasıyla son haftalarda ilk 11'de başlayan Arda Güler, Real Sociedad, Granada ve Deportivo Alaves karşısında fileleri havalandırmıştı. İspanyol basını Arda Güler'in gelecek sezon da takımda kalmasını sağlayacak performansa imza attığını okuyucularına aktarmıştı.

İspanyol basınında Arda Güler'in en iyi genç oyuncu listesinde olmamasının şaşkınlığı yaşanıyor. Kulübe yakın kaynaklar "Arda son haftalarda sahip olduğu büyük yeteneği gösterdi, bu nedenle LaLiga'nın en iyi genç oyuncusu ödülü için neden adaylar arasında olmadığını anlamak zor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İspanyada Arda Güler şaşkınlığı Liste dışında kaldı

FABRIZIO: ARDA GÜLER AYRILMAYI TALEP ETMEDİ

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Arda Güler'in Nisan ayında İspanyol basınında sıkça yer alan ayrılık haberlerine rağmen Real Madrid yönetime kiralık olarak ayrılmayı hiçbir zaman talep etmedi.

Habere göre yaz aylarında Real Madrid ile durum değerlendirmesi yapılacak ama sabırlı olunacak. Real Madrid teknik heyeti Arda Güler'in gelişiminden memnun.

ARDA GÜLER'İN PERFORMANSI

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer olan fakat yaşadığı sakatlıklar sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, Real Madrid ile tüm kulvarlarda toplam 11 maçta 350 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu La Liga'da 4 gol kaydetti.

İspanyada Arda Güler şaşkınlığı Liste dışında kaldı