İspanya La Liga İspanyol gazeteci Ancelotti'ye isyan etti: Müsaade et de Arda Güler'i görelim!

İspanyol gazeteci Ancelotti'ye isyan etti: Müsaade et de Arda Güler'i görelim!

19.03.2024 - 12:27 | Son Güncellenme:

Marca yazarları, yeterince süre alamayan milli yıldızımız için Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye kazan kaldırdı.

İspanyol gazeteci Ancelottiye isyan etti: Müsaade et de Arda Güleri görelim

Arda Güler'in orta sahadan çektiği, direkten dönen şutu İspanya'daki futbol ortamında geniş yankı uyandırdı. Real Madrid teknik direktörüne ise oyuncuyu maça geç soktuğu için eleştiri yağdı.

Haberin Devamı

Marca gazetesinde Jose Vicente Hernaez'in 'Arda Güler'in girmesi çok gecikti' başlıklı yazısında "Bu maçta çok daha fazla süre verilebilirdi ama bir işe yaramayacak sondaki bir kaç dakika ile yetinildi. Arda yine de sahaya her çıktığında, ardında kaliteli detaylar bırakıyor" satırları yer aldı.

İspanyol gazeteci Ancelottiye isyan etti: Müsaade et de Arda Güleri görelim

Real Madrid'in yarı resmi yayın organı Marca'da Miguel Lara imzalı bir diğer yazıda ise 'Ancelotti izin ver de Arda'yı 5 dakikadan daha fazla izleyelim' başlığı kullanılarak şu satırlara yer verildi:

'BU VURUŞ BİR DEHA ÜRÜNÜ'

"Türk futbolcunun sadece beş dakikası vardı. Bu süre, ligin golü olarak anılacak jeneriklik bir golün kıyısından dönmesi için yeterli oldu. Bu vuruş bir deha ürünü, bir sanat eseriydi. Ancelotti'nin, Arda'yı beş dakikadan fazla görmemize izin vermesinin zamanı geldi. Çünkü sahaya her adımını attığında Madridlilerin yüzünü güldürüyor."

Yazarlar