Basaksehir "İstanbul'da keyfim yerinde"

"İstanbul'da keyfim yerinde"

28.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir’in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor, Türkiye’de saygı gördüğünü söyledi, “Bana yıldız muamelesi yapıyorlar. Sezonun 2. yarısında 7 gol kaydettim. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

İstanbulda keyfim yerinde

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi mücadelesi yapmaya hak kazanan Medipol Başakşehir’in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor ülkesinde bir televizyon kanalına verdiği özel röportajda takımdaki geleceğine yönelik açıklamalar yaptı.

Togo’da bir dizi yardım maçı düzenleyen ve hemen her gün başka bir kente giden dünyaca ünlü oyuncu, “Başakşehir’de kendimi iyi hissediyorum. İnsanlar bana saygı duyuyor ve yıldız muamelesi yapıyor. İstanbul’da keyfim yerinde. Her şey yolunda gidiyor. Dolayısıyla erken ayrılmam için bir neden yok” dedi.

Devre arasında geldiği Medipol Başakşehir’de biri kupada olmak üzere toplam 7 gol kaydeden 33 yaşındaki forvet, “Attığım gol sayısını değerlendiriyorum. 7 kez fileleri havalandırdım. Bu sayıda gol attıysam demek ki daha fazlasını da atabilirdim. Bana göre ligin ikinci yarısında 10-15 gol atma şansım vardı. Bu rakamlara ulaşamadım ama kesinlikle daha iyisini yapabilirdim. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu arada ülkesinin kentlerini yakın arkadaşlarıyla birlikte birer birer gezen Emmanuel Adebayor, son olarak soluğu Kpalime’de aldı. Daha önceki maçlarda turuncu ve lacivert iki adet Başakşehir forması giyen Adebayor ve arkadaşlarının bu kez beyaz renkli Başakşehir forması giydikleri görüldü.

Adebayor tatilde boş durmuyor. Togolu golcü yakın arkadaşlarına da giydirdiği Başakşehir formasıyla keyifli maçlar oynuyor.