Milli Takım İşte A Milli Takım'ın Estonya ilk 11'i!

İşte A Milli Takım'ın Estonya ilk 11'i!

11.09.2012 - 12:50 | Son Güncellenme:

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci maçında Türkiye'nin Estonya karşısına çıkacak olan 11'i belli oldu. Selçuk İnan'ı ilk 11'e almayan Abdullah Avcı'ya tepki yağıyor.

İşte A Milli Takımın Estonya ilk 11i

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ilk maçında Hollanda'ya yenilen A Milli Futbol Takımımız ikinci maçında Estonya ile karşılaşacak. Millilerimizin saat 21:00'de başlayacak olan Estonya maçı ilk 11'i belli oldu.

Haberin Devamı

Avcı'nın Selçuk inadı

Geçtiğimiz haftasonu oynanan Hollanda maçında Selçuk İnan'ı oynatmayarak büyük tepki toplayan Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Selçuk inadı sürüyor. Ayrıca Hollanda maçında oynayan Tunay ve Hamit ile yedek soyunan Selçuk İnan ilk onbirde yok.

İşte A Milli Futbol Takımımızın ilk 11'i;

Tolga, Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali, Arda, Mehmet Topal, Emre, Sercan, Burak, Umut

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde eleme grubuna, Hollanda karşısında deplasmanda aldığı 2-0'lık mağlubiyetle başlayan ay-yıldızlılar, Estonya önünde iç saha mücadelesinde 3 puanı hedefliyor. Milli takımın bu akşamki rakibi Estonya da kendi sahasında Romanya'ya 2-0 yenilerek grup maçlarına mağlubiyetle başlamıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan milli takımın bulunduğu (D) Grubu'nda bu akşam Romanya-Andorra ve Macaristan-Hollanda maçları yapılacak.

Selçuk İnan'a destek, Avcı'ya tepki yağıyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Hollanda maçının ardından Estonya maçı ilk 11'ine de Selçuk İnan'ı dahil etmemesi büyük ses getirdi.
Konu ile ilgili okuyucularımız Selçuk İnan'a büyük destek verirken Avcı'ya tepki gösterdi. Selçuk İnan, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

İşte okuyucuların konu ile ilgili yorumları

İşi inada bindirdi. Kendi kaybeder (hasan)

Selçuk bu milli takımdan affını istemelidir. (istanbul)

Mehmet Topal ve Emre'de niye inat ediyorsun bu adamlar senin sonunu getirecek demedi deme. (Rui)

Tamam Selçuk'u oynatma saygı duyarım kişilere bağlı sistemlere karşıyım ama Burak ve Umut'u oynatıyorsan onlara servis yapacak tek futbolcu olan Selçuk'u oynatacaksın arkadaş yada orta sahanı topla hızlı baskılı oynayan 4-3-3 e göre kuracaksın arkadaş Topal'la Emre ile öyle bir oyun oynayamazsın (rkeserci)

Senin teknik direktörlüğünden şüphe duymaya başladım Abdullah Avcı. (Xelçuk)

Ben Selçuk'un yerinde olsam Abdullah Avcı olduğu sürece milli takımda oynamam derim. (emin)

İnşallah milli takım bu maçı alır. Aksi takdirde Selçuk gelir Abdullah gider! (VATAN69)

Bir Galatasaraylı olarak çok üzülmedim, şampiyonlar liginde gerek bize.. zaten orada fazlasıyla boy gösterecek (delpiero)

Haberin Devamı

Türk hocaların yıldız oyuncu takıntısı devam ediyor. Millet Selçuk gibi oyuncum olsun da adam gibi sistemimi işleteyim der bizimkiler yedek bırakıyor. Sistemi iyi oyuncularla işletirsin bu nasıl bi zihniyet? (waleron)

İnsanı milli takımdan da soğuttunuz ya helal olsun (milli)

Abdullah Avcı, eğer ki bugün olur da bir beraberlik ya da yenilgi alırsan o zaman seni o koltukta kimse tutamaz!!! sen şu anda Türkiye'nin en iyi futbolcusunu oynatmıyorsun (toganex)

Abdullah hocanın kadroya almadığı (taktiksel ))) Selçuk için, şampiyonlar ligi maçını izlemek için gelen külüplere bakın, atletico madrid, liverpool, arsenal, inter. Halbuki bu kulupler boşa geliyor. (egzotix)