Skorer İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri

09.07.2011 - 16:28 | Son Güncellenme:

.

İşte Fenerbahçe ve Galatasarayın rakipleri

Önümüzdeki sezon ülkemizi Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park'ın temsil edeceği FIBA Kadınlar Euroleague'de rakiplerimiz belli oldu.
FIBA Kadınlar Euroleague'de grup kuraları bugün Münih'te çekilirken, Fenerbahçe B ve Galatasaray Medical Park da A Grubu'da yer aldılar.
Fenerbahçe'nin grubunda Macaristan temsilcisi Uniqa E. Sopron, İspanya'dan C.B. Perfumerias, İtalya'dan B-F Schio, Rusya'dan Nadezhda, Polonya'dan CCC Polowice ve Fransa'dan da GB Tarbes yer aldılar. A Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray Medical Park'ın grubunda ise İspanyol temsilcisi Ros Casares, Rusya'dan UMMC Ekaterinburg, Fransa'dan Bourges Basket, Çek Cumhuriyeti'nden ZVVZ USK Prague, Polonya'dan Lotos Gdynia, Litvanya'dan VICI Aistes ve Macaristan'dan da Seat Szese Györ takımları yer aldı.
İkisi 8'er ve biri 7 takımlı üç grup halinde oynanacak FIBA Kadınlar Euroleague'de ilk maçlar 12 Ekim 2011 tarihinde oynanacak. Her takım bir kez evinde ve bir kez de deplasmanda karşılaşarak grup maçlarını tamamlayacak ve gruplarını ilk 4 sırada tamamlayan takımlar üst turda mücadele etmeye hak kazanacak.
FIBA Kadınlar Eurolague'de bugün çekilen kura sonucunda oluşan gruplar şu şekilde;
A GRUBU: Galatasaray Medical Park (Türkiye), Ros Casares (İspanya), UMMC Ekaterinburg (Rusya), Bourges Basket (Fransa), ZVVZ USK Prague (Çek Cumhuriyeti), Lotos Gdynia (Polonya), VICI Aistes (Litvanya), Seat Szese GYÖR (Macaristan)
B GRUBU : Fenerbahçe (Türkiye), UNIQA Euroleasing Sopron (Macaristan), Perfumerias Avenida Salamanca (İspanya), Beretta Famila Schio (İtalya), Nadezhda (Rusya), CCC Polkowice (Polonya), GB Tarbes (Fransa)
C GRUBU: Cras Basket Taranto (İtalya), Rivas Ecopolis (İspanya), Spartak M.R.Vidnoje (Rusya), Wisla Can-Pack (Polonya), Good Angels Kösice (Slovakya), Frisco Brno (Çek Cumhuriyeti), Gospic Croatia (Hırvatistan), BLMA Montpellier (Fransa)

Yazarlar