Trabzonspor İtalya'dan Enis Destan hamlesi! İşte Trabzonspor'un istediği bonservis

İtalya'dan Enis Destan hamlesi! İşte Trabzonspor'un istediği bonservis

20.03.2024 - 09:39 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A ekibi, transferde gözünü Trabzonspor'a çevirmiş durumda. İtalyan ekibi, önümüzdeki sezon için transfer hedefini belirlerken Bordo-Mavililer'in yıldızı için ilk resmi teklif de yapıldı.

İtalyadan Enis Destan hamlesi İşte Trabzonsporun istediği bonservis

Trabzonspor'un yıldızına Serie A'dan talip var. İtalyan ekibi, Fırtına'nın yıldızını kadroya katmak için devreye girdi. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese, gelecek sezondan itibaren Avrupa’da forma giyen genç ve potansiyelli isimleri renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

RADARDA ENİS DESTAN VAR

Bu anlamda Fırtına’nın golcüsü Enis Destan, İtalyan ekibinin radarına girdi. Udinese, 21 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlayabilmek adına Trabzonspor Yönetimi ile temasa geçti. Gelen haberlere göre milli futbolcu için ilk yapılan teklif 5 milyon Euro bandında oldu. Fakat Fırtına, bu teklifi yetersiz bulduğunu bildirerek, reddetti. Ancak Udinese, Enis Destan’ı kadrosuna katma konusunda hayli ısrarcı olunca karşı teklif geldi.

TEKLİFİ KABUL EDERSE...

Bordo-Mavililer’in istediği 10 milyon Euro getirilirse Enis’in satışına onay verilebilir. Fakat bonservis bedelinin bununla sınırlı kalmaması bekleniyor. Yani Fırtına, yapılacak sözleşme içerisinde ekstra bonus maddelerinin de olmasını isteyecek. Eğer Udinese cephesi bu öneriyi kabul ederse yaz transfer döneminde transfer gerçekleşebilir.

Yazarlar