Trabzonspor İtalya'dan Nicolas Pepe iddiası! Milan transfer için devrede

İtalya'dan Nicolas Pepe iddiası! Milan transfer için devrede

01.01.2024 - 22:07 | Son Güncellenme:

İtalya Ligi takımlarından AC Milan, Süper Lig temsilcisi Trabzonspor'da forma giyen Nicolas Pepe ile ilgileniyor.

İtalyadan Nicolas Pepe iddiası Milan transfer için devrede

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Fildişi Sahili milli futbolcu Nicolas Pepe'ye talip çıktı. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan'ın, Nicolas Pepe ile ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Haberde, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını yürüten Milan'ın, ocak ayında Nicolas Pepe için bir girişimde bulunacağı ancak istediği sonucu alamazsa sezon sonunda bir hamle daha yapacağı ifade edildi.

Bordo-Mavili takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden sağ kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 7 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Trabzonspor, Nicolas Pepe'ye 2023-2024 futbol sezonu için 1.750.000 Euro ve 1.600.000 Euro imza parası verdiğini açıklamıştı.

AFRİKA KUPASI'NA GİDİYOR

Öte yandan Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takımı'na giden Nicolas Pepe'nin 6 maç kaçıracağı öğrenildi. Pepe'nin Trendyol Süper Lig'de MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor, Bitexen Antalyaspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisa Futbol Kulübü maçlarında forma giymesi beklenmiyor. Ev sahibi Fildişi Sahilleri'nin finale kadar gitmesi durumunda ise bu süre 9 karşılaşmaya kadar yükselebilecek.

Haberin Devamı

Yazarlar