Turkish Airlines Euroleague Itoudis ve Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Papagiannis için olay sözler! 'İhanet'

Itoudis ve Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Papagiannis için olay sözler! 'İhanet'

01.08.2023 - 14:48 | Son Güncellenme:

Takımın başına Ergin Ataman'ı getiren ve EuroLeague için iddialı bir kadro kuran Panathinaikos'ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, Dimitris Itoudis ve yeni transfer Papagiannis hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Itoudis ve Fenerbahçe Bekonun yeni transferi Papagiannis için olay sözler İhanet

Turkish Airlines EuroLeague'de iddialı bir kadro kuran Yunan ekibi Panathinaikos, Ergin Ataman'ı takımın başına getirmişti. Panathinaikos Başkanı, Ergin Ataman ile Obradovic'i kıyaslarken, Fenerbahçe'nin başantrenörü Dimitris Itoudis ve yeni transfer Papagiannis hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

YILDIZLARI TAKVİYE ETTİLER

Euroleague'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Panathinaikos kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Yunanistan ekibi, Avrupa'da transferin gözde isimlerini kadrosuna kattı. Panathinaikos şu ana kadar, Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Antetokounmpo, Dimitris Moraitis, Olek Balcerowski, Ioannis Papapetrou, Juancho Hernangomez ve Jerian Grant'i kadrosuna dahil etti.

Itoudis ve Fenerbahçe Bekonun yeni transferi Papagiannis için olay sözler İhanet

SLOUKAS TRANSFERİ OLAY YARATTI

Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiacos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı da renklerine bağlayarak da gündemi sarstı. Olympiacos taraftarları sosyal medyadan Yunan oyun kurucuya adeta ateş püskürdü. Kostas Sloukas'ın Panathinaikos'tan 3 yıllık kontrat için toplam 10 milyon dolar alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

PAPAGİANNİS TRANSFERİNDE ITOUDİS'E AĞIR SÖZLER

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos ile sözleşmesi sona eren Georgios Papagiannis ile anlaşma sağlamıştı. Ancak gelişmelerin ardından Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Papagiannis ve Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis’e yönelik çok sert açıklamalar yapmıştı.

 

'OBRADOVİC APAYRI'

Eurohoops'ta yer alan habere göre Panathinaikos‘un başkanı Dimitris Giannakopoulos, SDNA’ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Giannakopoulos, Yunan ekibinin efsane başantrenörü Zeljko Obradovic ile Ergin Ataman'ı kıyaslarken, Fenerbahçe'nin Papagiannis transferi hakkında da konuştu. 

Itoudis ve Fenerbahçe Bekonun yeni transferi Papagiannis için olay sözler İhanet

Giannakopoulos'un açıklamaları şu şekilde:

“İnsanların ne düşündüğünü bilmiyorum. Ataman’a her zaman güvendim, hem bir insan hem de bir koç olarak beni kazandı. Bence Zeljko Obradovic apayrı bir klasmanda bulunuyor, Ergin Ataman ise (ondan sonra) Avrupa’nın en iyisi ve son beş yılın en başarılısı. Benimle aynı felsefeyi paylaşıyor ve güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.

 

'BÖYLE BİR İHANET YAŞAMADIM'

Giannakopoulos, Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Georgios Papagiannis hakkında da çarpıcı açıklamalarda  bulundu: “Papagiannis süreci beni şahsen incitti. Yaşadığım bunca yıl boyunca hayatımda hiç böyle bir ihanet yaşamadım. Yine de onu sevmeye devam ediyorum ve sonsuza kadar da seveceğim. Kararını destekleyecek cesareti olmadığı için fikrimi değiştirmeyeceğim. Babasına, 15 yaşında bana getirildiğinde ona bakacağıma dair söz verdim ve sonsuza kadar da bakacağım. Itoudis ve (menajeri) Spanos olmasaydı, Georgios hala burada olabilirdi. Çevresinin aklını karıştırmasına izin veriyor. O harika bir çocuk, adeta küçük bir çocuğun kalbine sahip harika bir sporcu. Umarım bir gün Panathinaikos‘a döner, tabi yanında kendisine ‘menajer’ diyen kişi olmadan. Panathinaikos en iyisini istiyor, Georgios da en iyilerden biri."

Haberin Devamı

Itoudis ve Fenerbahçe Bekonun yeni transferi Papagiannis için olay sözler İhanet