Turkish Airlines Euroleague Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki! 'Fenerbahçe’nin kadrosu bu'

Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki! 'Fenerbahçe’nin kadrosu bu'

10.11.2023 - 10:11 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de Partizan'a 85-84 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis, karşılaşma sonrfası düzenlenen basın toplantısında Nemanja Bjelica hakkında gelen soruya tepki gösterdi.

Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki Fenerbahçe’nin kadrosu bu

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Belgrad deplasmanında karşı karşıya geldiği Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan karşısında bir ara farkı 15 sayıya çıkarmasına rağmen geri dönüşe engel olamadı ve son topta da isabeti bulamayarak maçtan 85-84'lük skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadele sonrası sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Dimitris Itoudis, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

BJELİCA SORUSUNA TEPKİ

Eurohoops'ta yer alan habere göre Dimitris Itoudis, Nemanja Bjelica’nın Kızılyıldız’daki geleceğiyle alakalı gelen soruya şu şekilde tepki gösterdi:

"Nemanja Bjelica, Kızılyıldız’da oynuyor. Bu soruların nedenini anlamıyorum. Bjelica’nın Kızılyıldız’da oynadığını bilmiyor musunuz? Bu sizin için bir sır mı? Bjelica’nın Sırp ve Fenerbahçe basketboluna katkıları harika. Ancak Fenerbahçe’nin kadrosunda Motley, Şehmus, Wilbekin, Papagiannis, Melih, Hayes ve Biberovic var. Guduric, Calathes, Metecan Birsen, Dyshawn Pierre ve Sertaç Şanlı da sakatlarımız. Fenerbahçe’nin kadrosu bu, bunu yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm ama gerekirse yine yaparım."

Haberin Devamı

'BURASI EUROLEAGUE'

Karşılaşma hakkında ise Itoudis şu açıklamalarda bulundu:

“Partizan’ı tebrik ederim, ilginç bir maçtı. Eksik oyuncularımıza rağmen kontrol bizdeydi. İlk yarıda iyi bir oyun sergiledik. Maçı kazanabilirdik. Buradan sonrasını bunun üzerine inşa etmeliyiz. Burası EuroLeague. Bugün böyle oldu yarın farklı olacak."

Yazarlar