Skorer İyi niyet elçisi

İyi niyet elçisi

14.11.2008 - 00:38 | Son Güncellenme:

Mustafa Denizli, Bursaspor maçının takım üzerinde baskı yaratmayacağını belirterek, “Türk futbol tarihinin en önemli maçlarını burada oynadım” dedi, tansiyonu düşürmek için çaba harcadı

İyi niyet elçisi

Beşiktaş Teknik Dierektörü Mustafa Denizli, Bursaspor maçı öncesindeki gergin ortamı yumuşattı, yeşil-beyazlılarla arasındaki diyaloğa güvendiğini dile getirdi.
Milli Takım’ın başında olduğu dönemde maçlar için Bursa’yı tercih ettiğine vurgu yapan Denizli, “Türk futbol tarihinin en önemli maçlarını Bursa’da oynadım. Takımın üzerinde baskı olmaz, benim üzerimde hiç olmaz” dedi. Siyah-beyazlıların teknik patronu, Türkiye’nin iki üst düzey taraftar grubu olan Beşiktaş ile Bursasporlu futbolseverlerin, aralarındaki bu sorunu aşacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Forvetlerini korudu
Beşiktaş’ın hocası, derbi maçlarını düşünmeye başlayıp başlamadığı sorusu üzerine, derbi maçlarına daha çok olduğunu, önlerinde diğer maçların bulunduğunu ifade etti.
Forvet hattında kondisyon olarak bir sıkıntı bulunmadığını söyleyen Denizli, “Yanlış koşular yapabilirler, yanlış toplar gelebilir. Bu sebeplerden böyle gözüküyor olabilir” yorumunu yaptı.
Mustafa Denizli, Trabzonspor maçında şans verdiği Seric konusunda ise, “Orta alanda oynayacağını ben tahmin ediyordum, ama o tahmin etmiyordu” diye konuştu.
Sivok’un sakatlığının sürdüğünü kaydeden Mustafa Denizli, Bursaspor maçını düşünerek, şunları söyledi: “Sivok’un Kocaelispor maçında kırmızı kart görmesini ister miydiniz?” sorusunu ise, “Kırmızı kart görseydi bile oynayamazdı. En büyük sakatlık onda. Eskişehirspor maçına bile yetişmesi zor gibi gözüküyor.”