Skorer Jaja 12 milyon €

Jaja 12 milyon €

11.08.2010 - 02:22 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Şener, Brezilyalı futbolcuyla yaptıkları sözleşmeye özel bir madde koyduklarını belirterek, “12 milyon euro getirirse gider dedik. Bu kendine olan güveninin bir göstergesi” dedi

Jaja 12 milyon €

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezon öncesinde lig ve yeni transferler konusunda açıklamada bulundu.
Artık transfer yapmayı düşünmediklerini ifade eden Şener, yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarına vurgu yaparak, “Bunu sadece ben değil tüm futboldan anlayanlar söylüyor. Yeni takviyemiz Jaja’yla birlikte bu daha rahat olabilir. Ben de kulüp başkanı olarak bu iddiadayım” dedi.

Haberin Devamı

‘Erken atarsa şaşıracağız!’
Şener sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yaptığımız transferler 6 ay sonra patlama yapıyor. Bu duruma üzülüyoruz. Mesela Alanzinho’yu aldık çok eleştirildi ama 6 ay sonra kendisini gösterdi. Teofilo’yu aldık eleştirildi ama şu anda geldiği nokta ortada. Şimdi de Jaja’yı aldık ve ağustos ayındayız. Sanırım o da ocak ayına doğru gol atmaya başlar. Erken atarsa şaşıracağız(!)”
Takımın yeni transferi Jaja’nın çok iddialı olduğunu da sözlerine ekleyen Şener, “Sözleşmesine (12 milyon euro getirirsem giderim) diye özel bir madde koydurdu. Biz de kabul ettik. Bu kendine olan güveninin bir göstergesi. Türkiye’de herkes onun çok kaliteli olduğunu söylüyor. Umarım en kısa zamanda bize çok ciddi katkılar yapar.”
Şener, Colman’ın iyileşme talebinde bulunduğunu da açıkladı.

Haberin Devamı

Başkan da izledi
Trabzonspor, hafta sonu Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri ve eski teknik direktörler Ahmet Suat Özyazıcı ile Özkan Sümer de antrenmanı izledi.

Aile saadeti!
Trabzonspor’da, özellikle yabancı oyuncuların ailelerinin uyum sorunu yaşamaması için düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, yerli ve yabancı futbolcu eşleri, dün yemekte bir araya geldi. Yemeğe, Teofilo, Colman, Glowacki, Egemen ve Serkan’ın ailelerinin katıldığı belirtildi.

Yazarlar