Dünyadan Futbol Jason Denayer'in paylaşımına büyük tepki: Sen korkunç bir adamsın!

Jason Denayer'in paylaşımına büyük tepki: Sen korkunç bir adamsın!

21.05.2023 - 15:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Belçikalı milli eski savunma oyuncusu Jason Denayer, sosyal medyada paylaştığı Kaplan fotoğrafı sonrası nefrete varan tepki gördü.

Jason Denayerin paylaşımına büyük tepki: Sen korkunç bir adamsın

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Jason Denayer, evcil bir kaplanı gezdirirken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştıktan sonra çapraz ateşe yakalanırken, tepkiler “sen korkunç bir adamsın”a kadar vardı.

Haberin Devamı

Instagram'da elinde büyük bir zincirle tuttuğu evcil kaplanla yürüdüğü fotoğrafı yayınlayan Denayer’e gelen tepkilerde, bir taraftar, “Fazla maaş alan futbolcular ve hayvan istismarının nesi var" diye sordu.

'SEN KORKUNÇ BİR İNSANSIN'

Bir başkası, "Bu, her şeyin fiyatını bilen ama hiçbir şeyin değerini bilmeyen bir adam," derken, üçüncü bir şahıs, "Sen korkunç bir insansın" tepkisini yazdı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde Shabab Al Ahli kulübünde forma giyen Denayer’in, bu hareketine tepkilerin yoğun olması sonrası paylaşımını sildiği görüldü.

Belçika milli formasını 35 kez giyen 27 yaşındaki Denayer, Manchester City akademisinde başlayan futbol kariyerinde, Celtic, Sunderland ve Galatasaray'da kiralık olarak oynamıştı.

Haberin Devamı