Beşiktaş Jeremain Lens, Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum

Jeremain Lens, Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum

05.03.2024 - 16:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ilk olarak Fenerbahçe forması altında mücadele eden ve ardından Beşiktaş'a transfer olan Jeremain Lens, siyah-beyazlı ekipte forma giydiği dönemle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jeremain Lens, Beşiktaşta kadro dışı kaldığı dönemi anlattı: 110 kiloydum

2016 yılında Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'e 'Merhaba' diyen Jeremain Lens, sarı - lacivertli forma altında bir sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

Sezon sonunda Beşiktaş da Hollandalı yıldız için devreye girmiş ve Lens'in bonservisini yaklaşık 4.5 milyon Euro'ya almıştı.

Beşiktaş forması altında Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki kadar başarılı olamayan Jeremain Lens, 2021 yılında Fatih Karagümrük'e kiralanmış ve ardından bedelsiz olarak Fransız ekibi Versailles'e transfer olmuştu.

Yıldız oyuncu Hollanda basınına özel bir röportaj verdi ve Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı dönemle ilgili itiraflarda bulundu.

'ORADA OLMAK İSTEMEYEN BİR ANTRENÖR ATANDI'

Yıldız oyuncu Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemle ile ilgili şunları söyledi; "Aslında orada olmak istemeyen, bir dizi harika oyuncuyla çalışmak zorunda olan bir antrenör atandı. Bunu şu şekilde görmelisiniz: Birinci saha iyi, ikincisi biraz daha kötü ve üçüncüsü de aslında normalde kullanılmıyor çünkü yeterince iyi değil. O zaman biz de 3 numaralı sahaya yerleştirildik."

Haberin Devamı

OLAY İTİRAF: '110 KİLOYDUM'

"Spor salonunda, bir noktada telefonunuzla daha fazla ilgileniyorsunuz. Sonra dışarı çıkıp bir süre yürüyorsunuz. Bu daha çok mesleki bir terapi. Bu aşamada kendimi biraz serbest bıraktım. Tartıya çıktığımda 110 kiloydum. Çok şişman bir göbek ya da şişkin bir kafa kazanmış değildim."

Kariyerine Fransa Ulusal Lig 1 ekibi Versailles'te devam eden Lens'in sözleşmesi Haziran ayında sona erecek.