Trabzonspor Jones, Trabzon’a doğru

Jones, Trabzon’a doğru

25.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, bordo-mavililerin, Stoke City’de fazla şans bulamayan Kenwyne Jones ile ilgilendiği yazıldı. Kayserispor’un da bu golcü ile flört ettiği, Karadeniz ekibini zorlayacağı ifade edildi

Jones, Trabzon’a doğru

Transfer sezonun bitimine az bir zaman kala forvet arayışlarına devam eden Trabzonspor’un henüz bir futbolcu ile anlaşamaması hem teknik heyeti hem de taraftarları sıkıntıya soktu. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın yönetime forvet konusundaki beklentisini yeniden aktardığı öğrenilirken, kulübü telefon ve mail yağmuruna tutan taraftar da kaliteli bir forvet oyuncusunun takıma katılmasını istiyor. Yönetimin yabancı kontenjanını boşaltmak için Emerson ile yaptığı görüşmelerden ise beklenen sonuç çıkmadı.
İngiltere’de yayın yapan Daily Mail gazetesi, Stoke City’de forma giyen Kenwyne Jones’un bordo-mavili takımın takibinde olduğunu belirtti. İngiltere’de ortaya atılan iddiaya göre, son dönemde kulübünde fazla forma şansı bulamayan Jones’un yeni menajer Mark Hughes’un gelmesiyle oynama şansının daha da azaldığı ve ayrılmak istediği vurgulandı.
Premier Lig’de kalmak isteyen oyuncunun teklife göre Türkiye’ye de sıcak bakabileceği ifade edildi. Jones için ayrıca Kayserispor’un da devreye girdiği ve Trabzonspor’u zorlayacağı yazıldı. Haberde, bordo-mavili kulübün Malouda ve Bosingwa’dan sonra rotasını Premier Lig’e çevirdiği, bonservisi Arsenal’da olan Nicklas Bendtner’i de listesine aldığı hatırladıldı.