Konferans Ligi Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti!

Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti!

11.04.2024 - 23:21 | Son Güncellenme:

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Olympiakos'ta teknik direktör Jose Luis Mendilibar, maçın sonunda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Rövanş maçında dikkatli olacaklarını belirten Jose Luis Mendilibar, "3-0 kazansaydık bile ikinci maç iyi gitmeyebilirdi. Rövanşa kendimize çok güvenir şekilde gitmeyeceğiz ve ayağımızı yere basacağız. Küçük bir avantajımız var, rövanşta daha dikkatli olacağız. İlk maçta skor ne olursa olsun tur atladığımızı bilemeyiz. Sadece galip geldiğimiz için biraz sevinçliyiz" şeklinde konuştu.

"PENALTI İLE KARŞI TAKIMA GÜÇ VERDİK"

Penaltıdan sonra rakibe güç verdiklerini ifade eden Mendilibar, "Herkes ikinci yarı hakkında konuşuyor. Her şey penaltıdan sonra değişti. Penaltı ile karşı takıma güç ve kuvvet verdik. Ondan sonra değişiklik oldu. Bence penaltı maçı değiştirdi. İkinci yarıya iyi başladık 1 gol daha attık, başka gol de atabilirdik. Bütün yarı kötü değildi. En önemli pozisyon penaltı pozisyonuydu" dedi.

Haberin Devamı

Ligde maçlarının ertelenmesi hakkında da konuşan Mendilibar, "Bu hafta sonu aramız olacak ve dinleneceğiz. PAOK ve bize dinlenmek için zaman verdiler. Gelecek maçı daha iyi oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"RETROS BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU"

Retros'un cezalı duruma düşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mendilibar, "Bu durumu biliyorduk. Retros bizm için çok önemli bir oyuncu. Bizim problemimiz bu organizasyonda 3 defans oyuncumuz olması. Kimin oynayacağını çok iyi biliyoruz" sözlerini sarf etti.