Skorer Jose Mourinho, reklam filmi için İstanbul'a geliyor

Jose Mourinho, reklam filmi için İstanbul'a geliyor

16.12.2011 - 16:18 | Son Güncellenme:

.

Jose Mourinho, reklam filmi için İstanbula geliyor

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, inşaat sektörünün 20 yıl daha canlılığını koruyacağını belirterek, reklam kampanyaları için Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun 27 Şubat'ta İstanbul'a geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ömer Faruk Çelik, Bursa'daki projeleri ve inşaat sektörü ile ilgili değerlendirme toplantısında, yüzde 8'lik büyüme ile Türkiye'nin 2'nci ülke konumunda bulunduğunu, bunda inşaat sektörünün öneminin büyük olduğunu söyledi. Türkiye'de her yıl 500 bin konut yapıldığını belirten Çelik, geçen yıl seçimler nedeniyle konut üretiminde artış olduğunu belirtti. Çelik, Sinpaş'ın her yıl 1500 konut ürettiğini, önümüzdeki yıl 1800 konut satmayı hedeflediklerini söyledi.

Simpaş'ın reklam kampanyasında Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho yerine niçin Fatih Terim ya da Ertuğrul Sağlam'ın olmadığına ilişkin soru üzerine Ömer Faruk Çelik, "Sürdürülebilir Liderlik Konferansları için daha önce birçok ünlü ismi getirdik. 2012 yılı için 'Jose Mourinho için iyidir' dediler. Konferans için 27 Şubat'ta İstanbul'a gelecek. Reklam kampanyamız da devam ediyor. Daha sonraki süreç için Ertuğrul Sağlam ya da Fatih Terim de olabilir" dedi.

Haberin Devamı

Bursa'nın, İstanbul'dan sonra en fazla göç alan kent olduğunu belirten Çelik, İstanbul'da hayata geçirdikleri projelerinin bir benzerini Bursa Modern ile bu kente taşıdıklarını söyledi. Çelik, "Bursa Modern arazisi üzerinde yaklaşık 2 bin 600 konut inşa edilecek ve tüm etaplar tamamlandığında yaklaşık 8 bin kişi yaşayacak" diye konuştu.