Beşiktaş Josef'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe sözleri: Bana çok iyi davranıldı

Josef'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe sözleri: Bana çok iyi davranıldı

07.09.2023 - 13:36 | Son Güncellenme:

Josef de Souza, Çin'deki yeni hayatını anlattı; eski takımları Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Joseften Beşiktaş ve Fenerbahçe sözleri: Bana çok iyi davranıldı

Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza, açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılar ile yollarını geçen sezonun sonlarına doğru ayıran Brezilyalı futbolcu, Çin'den görüntülü olarak bağlandığı ESPN yayınına açıklamalarda bulundu. Deneyimli orta saha oyuncusu Türkiye döneminden de bahsetti.

Haberin Devamı

Beijing Guoan'da 20 lig maçına çıkan, bu maçlarda 4 gol ve 2 asiste de imzasını atan Josef de Souza, yeni takımında işlerin kendisi açısından iyi gittiğini söyledi: "Çin'de çok mutluyum. Çok büyük bir kulüpteyim, maç başına stadyumda ortalama 50 bin taraftar oluyor. Bu beni çok şaşırttı. Harika bir hayatımız var. Türkiye'de sokağa pek çıkamıyordum."

Joseften Beşiktaş ve Fenerbahçe sözleri: Bana çok iyi davranıldı

Türkiye'deki yoğun ilginin aslında kendisini memnun ettiğini de dile getiren oyuncu "Bir Beşiktaş taraftarı kutlama maksadıyla bacağına benim resmimin dövme yaptırmıştı. Çok gururlanmıştım çünkü ben sadece bir ön liberoydum" dedi.

Josef, trafikte durdurulduğunda ceza yiyeceğini düşündüğü anlarda, kendisinden fotoğraf ve imza istendiğini de belirterek "Bana çok iyi davranıldı ve bundan gerçekten keyif aldım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde eski hocası olan, sonrasında Corinthians ve Flamengo kulüplerinde görev alan Vitor Pereira hakkında da konuşan Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş'tayken aldığı teklifi de açıkladı.

Josef de Souza şunları söyledi:

"Vitor Pereira'yı çok severim çünkü beni Fenerbahçe'ye götürdü ve oynamam için bana çok güven verdi. Corinthians'a imza attığında yardımcısı Luis bana bir mesaj göndererek Brezilya'ya dönmek isteyip istemediğimi sordu çünkü bir orta sahaya ihtiyaçları vardı. Beşiktaş ile şampiyonluğunu yeni kazanmıştım ve takımda moralim hayli yüksekti. Kendisine teşekkür ettim ve o esnada Brezilya'ya dönmenin benim için bir seçenek olmadığını söyledim."

Yazarlar