Futbol Jurcic: Sert futbol oynamalıyız

Jurcic: Sert futbol oynamalıyız

23.11.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, Antalyaspor'un son maçlarda iyi bir atmosfer yakaladığını, "Takım olarak iyiler. Son oynadıkları maçlarda sert futbol oynamaya özen gösteriyorlar. Mücadeleci yapıları ön plana çıkıyor" dedi.

Jurcic: Sert futbol oynamalıyız

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde minyatür kalede maç yapan turuncu beyazlı ekip antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

JURCİC,"SERT FUTBOL OYNAMAYA ÖZEN GÖSTERMELİYİZ "

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, Antalyaspor'un son maçlarda iyi bir atmosfer yakaladığını, "Takım olarak iyiler. Son oynadıkları maçlarda sert futbol oynamaya özen gösteriyorlar. Mücadeleci yapıları ön plana çıkıyor. Doğal olarak takım bu şekilde davranınca sahada şansta onların yanında oluyor. Aynı şekilde bizde aynı mücadeleyi ve sertliği sahada göstermeliyiz. Ancak bu şekilde pozitif yönde ilerleyebiliriz" dedi.