Skorer Juventus'u güldüren goller

Juventus'u güldüren goller

06.11.2008 - 10:59 | Son Güncellenme:

Juventus deplasmanda Real Madrid'i Alessandro Del Piero'un golleriyle 2-0 yendi ve grup maçlarının bitmesine iki hafta kala son 16 turuna çıkmayı garantiledi.

Juventusu güldüren goller

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'ndan çıkmayı garantileyen ilk takım Juventus oldu.

Real Madrid'i Bernabeu'da Del Piero'nun iki golüyle 2-0 yenen Torino ekibi puanını 10'a yükseltti ve grup maçlarının bitmesine iki hafta kala son 16 turunu garantiledi. Real altı puanda ve ikinci sırada kaldı.

Grubun diğer maçında Zenit deplasmanda BATE'yi Pogrebnyak ve Danny'nin golleriyle 2-0 mağlup etti ve dört puanla üçüncü sıraya yükseldi. Zenit'te Fatih Tekke 90 dakikayı yedekler arasında tamamladı.

E Grubu'nda zirvede yer alan Manchester United ve Villarreal dördüncü haftayı deplasmanda aldıkları birer puanla kapattı.

Celtic ile 1-1 berabere kalan Manchester United'ı yenilgiden Ryan Giggs'in 84'teki golü kurtardı. Villarreal iki kez öne geçtiği maçta Aalborg önünde 2-2'lik sonuca razı oldu.

United ve Villarreal'in sekizer puana sahip olduğu grupta Celtic ve Aalborg'un ikişer puanı bulunuyor.

Juninho ve Reveillere'nin golleri Lyon'u Steaua Bükreş karşısında 2-0'lık galibiyete ve F Grubu'nun liderliğine taşıdı. Fiorentina-Bayern Münih mücadelesi Adrian Mutu ve Tim Borowski'nin golleriyle 1-1 sona erdi.

Grupta Lyon ve Bayern sekizer puanla zirvede yer alıyor. Fiorentina üç puana sahip, sadece UEFA iddiası kalan Steaua bir puanla son sırada.

Fenerbahçe'nin Arsenal ile 0-0 berabere kaldığı G Grubu'nda ise Porto deplasmanda Dinamo Kiev'i Lucho Gonzalez'in son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.

25 Kasım'da İstanbul'a gelecek olan Portekiz ekibi altı puanla ikinciliğe çıkarken, Arsenal sekiz puanla liderliğini devam ettiriyor. Dinamo beş, Fenerbahçe iki puana sahip.

Haberin Devamı

İşte Şampiyonlar Ligi'nden o goller...