Beşiktaş ‘Kâbus’ yine İnönü’de!

‘Kâbus’ yine İnönü’de!

01.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, mağbedinde oynanan 7 lig maçında 3 kez mağlup olup 2 defa da berabere kaldığı Sivas’a karşı kritik bir sınav verecek

‘Kâbus’ yine İnönü’de

SÜPER Lig’de geçtiğimiz hafta G.Antep’e yenilen, hafta içinde ise Niğde Bld. karşısında zorlanan Beşiktaş, bugün de kendisine çok ters gelen Sivas ile karşılaşacak. İki takım ligde toplam 14 kez karşılaşırken Beşiktaş 6, Sivas 4 kez kazandı. 4 maç ise berabere bitti. Siyah-beyazlılar 14 maçta 18 gol atarken, Sivas 14 gol kaydetti.

Haberin Devamı

İŞİN ilginci ise İstanbul’da oynanan maçlarda Sivas’ın üstünlük kurması oldu. Kırmızı-beyazlılar oynanan İnönü’deki 7 maçta 3 kez kazanırken, Kartal ise 2 kez gülebildi. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Buna karşın İstanbul’da oynanan ilk 3 maçı Sivas galip bitirirken, sonraki 2 maç berabere bitti, son 2 maçı Beşiktaş kazandı.

Sivok’un yerine Escude oynuyor

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın Tomas Sivok’u bugünkü Sivas maçında kadroya almayacağı bildirildi.?Aybaba geçen hafta penaltı yaptıran Çek oyuncunun yerine Escude’yi oynatacak.

Kombine satışları 21 Ekim’de bitecek

BEŞİKTAŞ’TA futbol kombine kart satışları ligin 8. haftasında, 21 Ekim’de İnönü’de Trabzonspor ile oynanacak maç günü saat 15.00’te sona erecek. Kombine kart almak isteyen taraftarlar, kartlarını BJK İnönü Stadı kapalı tribün altındaki Kombine Kart Satış Merkezi’nden ve 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden alabilecek.
SEZONLUK kombine kart fiyatları taksitli satışlarda 5 bin 800 lira ile 425 lira, peşin satışlarda ise 5 bin 220 lira ile 383 lira arasında değişiyor.

Yazarlar