1.Lig K.Erciyes zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor

K.Erciyes zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor

28.10.2012 - 16:05 | Son Güncellenme:

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yarın oynayacakları Boluspor maçını kazanarak, ligin zirvesindeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi.

K.Erciyes zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor

Kaan Savruk, PTT 1. Lig’in 9 haftasının kapanış maçında yarın sahalarında oynayacakları karşılaşacakları Boluspor maçına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirtti.

Takımın ligdeki performansından memnun olduklarını vurgulayan Savruk, şunları kaydetti: ”Takımımız ligde sezon başında belirlediğimiz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyor. Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden biri olan Boluspor ile karşılaşacağız. Bu maçı bizim için önemli virajlardan biri olarak görüyoruz. Bu virajı kayıpsız bir şekilde atlatmayı arzuluyoruz. Boluspor maçını kazanarak ligin zirvesindeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Takımın morali yerinde. Hafta boyunca yoğun bir şekilde çalıştık. İnşallah bu zorlu maçta üç puanı alan taraf biz oluruz.”

Yarınki maçta taraftarların desteğine ihtiyaç duyacaklarını ifade eden Savruk, ”Yönetim olarak bu maçın bilet fiyatlarını 2 lira olarak belirledik. Taraftarımızın son maçlarda takıma olan ilgisini artırarak devam etmesi bizi çok mutlu ediyor. İyi günde kötü günde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah onların desteğiyle de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda galip gelerek, çifte bayram sevinci yaşarız” diye konuştu.

(AA)

Yazarlar