UEFA Avrupa Ligi Kadıköy’deki bu pozisyon unutulmuyor

Kadıköy’deki bu pozisyon unutulmuyor

15.03.2013 - 12:15 | Son Güncellenme:

Maçın son dakikasında ileri çıkan Plzen kalecisi boş kaleye topu gönderemediği için pişmanlık duyduğunu söyledi, “Daha iyi vurmalıydım. Çok üzgünüm” dedi

Kadıköy’deki bu pozisyon unutulmuyor

Onur Dinçer / Skorer Özel

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Viktoria Plzen arasında dün oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş karşılaşmasına bir pozisyon damgasını vurdu. 1-1 sona eren mücadelenin son anlarında Çek takımının kalecisi Matus Kozacik korner atışı sırasında Fenerbahçe ceza sahası içine kadar gelmişti. Volkan’ın boşa çıkmasının ardından bir anda topu önünde bulan Kozacik istediği vuruşu yapamayınca topu kaleye gönderememişti.
Çek basınında gecenin olayı olarak bu pozisyon gösterildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli kaleci, fileleri bulması halinde takımına tur atlatacak vuruşu yapamamasından dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi. Son dakikada ele geçen fırsatı değerlendiremediği için büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Kozacik, “Kaybedecek bir şeyimiz kalmadığı için o an ileri çıktım. Birden top önümde kaldı. Golü atsam turu geçecektik ama olmadı. Daha iyi vurmalıydım. Çok üzgünüm” dedi.