1.Lig Kaf Kaf'a hep tanıdık yüzler rakip oluyor

Kaf Kaf'a hep tanıdık yüzler rakip oluyor

28.03.2013 - 14:44 | Son Güncellenme:

Futbolcu sirkülasyonunun en yoğun yaşandığı takımlardan Karşıyaka'da görev yaptıktan sonra başka kulüplere transfer olan oyuncular, hemen her hafta farklı formlar altında yeşil-kırmızılı ekibin karşısına çıkıyor.

Kaf Kafa hep tanıdık yüzler rakip oluyor

Son dört maçta, ağırlıklı olarak eski futbolcularının forma giydiği takımlarla karşılaşan Karşıyaka, sezonun genelinde de hep tanıdık yüzlerin yer aldığı ekiplerle mücadele etti. PTT 1. Lig'de 10 yıldır yer alan tek kulüp olan yeşil-kırmızılıların her sezon başı ve devre arasında kadroyu baştan aşağı yenileme geleneği, bir dönem formasını giymiş futbolcuların sürekli farklı takımlarda karşısına çıkmasına yol açtı. Boluspor'la cumartesi 19.00'da, deplasmanda oynanacak maçta Cihan Yılmaz, Aydın, Engin ve Dalmat, ev sahibi ekipteki eski KSK'liler olacak.

Haberin Devamı

YOLLARI KESİŞİYOR
İzmir temsilcisi, Play-Off yarışının şekilleneceği son yedi haftada da eski futbolcularının top koşturduğu ekiplerle kozlarını paylaşacak. Bolu deplasmanının ardından KSK'nin karşılaşacağı takımlardan Çaykur Rize'de Murat Sözgelmez, Denizlispor'da Ahmet Solakel, K.Erciyes'te Emrah Bozkurt, Serdar Eylik ve Volkan Özcan, Adanaspor'da Bülent Kocabey, Özgür Bayer ve Ümit Tütünci, Kartalspor'da Eser Yağmur, Olgay Coşkun, Onur Nasuhoğulları ve Timuçin Aşçıgil, farklı yıllarda taşıdıkları yeşil-kırmızılı formaya rakip olacak.

DÖRT KULÜPTE YOK
Kaf-Kaf'ın şu ana kadar karşılaştığı takımlardan Şanlıurfaspor'da Tisdell, Kıvanç karakaş ve Gökhan Kaba, 1461 Trabzon'da Barış Memiş, Adana Demir'de Taha, Ufukhan, Erçağ, Keremcan ve Ramazan Kurşunlu, Tavşanlı Linyit'te Agbetu ve Özgür Volkanlı, Göztepe'de Orhan ve Şaban, Samsunspor'da Fatih Şen, Faik, Turgay, Soner ve Cemil, takımlarının başarısı için ter dökmeyi sürdürüyor. Bucaspor, Manisaspor, Gaziantep BŞB ve T.Konyaspor ise kadrosunda eski Karşıyakalı bulundurmayan takımlar olarak dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

AYNI SENARYO YOLDA
KSK'nin her sezon kadrosunu baştan kurma geleneği, 2013-14 öncesi zorunlu olarak bir daha yaşanacak. Bu sezon devre arasında bile 16 futbolcusunu kaybedip, 11 yeni transferle durumu toparlayan yeşil-kırmızılı ekipte, kadronun büyük bölümünün mukavelesi mayıs ayında sona erecek. Kaf-Kaf'ta, hazırlık döneminde Bucaspor'dan ayrıldıktan sonra transfer edilen Onur Türk ve profesyonel yapılarak altyapıdan (A) takıma alınan gençler hariç tüm futbolcuların sözleşmeleri bitecek.