Demir Grup Sivasspor Kafalarını karıştırdık, umutluyum

Kafalarını karıştırdık, umutluyum

05.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Tapelerde ameliyat sözü geçiyor. Bunu şikeyle bağlantılı yorumlamışlar. Oyuncunun operasyon geçirdiğine ilişkin raporları gösterince şaşırdılar.”

Kafalarını karıştırdık, umutluyum

UEFA’nın Avrupa Ligi’nden men edilme sorunuyla karşı karşıya kalan Sivasspor’da başkan Mecnun Otyakmaz yaptıkları savunmanın ardından görüşlerini VATAN’A açıkladı.
KENDİLERİNE karşı adeta önyargılı bir bakış sergilendiğini şaşkınlıkla karşıladıklarını belirten kırmızı-beyazlıların 1 numarası Otyakmaz, çıkarken olumlu etki bıraktıklarını, hatta kendilerini dinleyen ilgililerin kafalarını karıştırdıklarını düşündüğünü belirterek, “Ellerine ulaşan bilgilerden belgelerden ifade ettikleri fakat itham ettikleri konular vardı.

‘CAS’A?GİDERİZ’
ÖRNEĞİN tapelerde ameliyat sözü geçiyor. Bunu şikeye bağlantı olarak yorumlamışlar. Oyuncunun gerçekten ameliyat olduğuna ilişkin raporları gösterince şaşırdılar. Korcan Çelikay ceza aldığı için onunla ilgili sıkıntı var ama biz oyuncuya güvendiğimizi, güvendiğimiz için bonservisiyle transfer ettiğimizi anlattık. Başka takımlardan örnekler de vererek durumumuzu anlattık. Rahat çıktık” diye konuştu.
OTYAKMAZ ayrıca umutlu olduklarını, Avrupa kupaları yolunda bir engelle karşılaşmayacaklarına inandıklarını belirtirken aksi bir durumda ise CAS’a gideceklerini söyledi.

Haberin Devamı

LÜFTÜ ÖZEL - SAMPIY10.COM