Skorer Kalli hayran kaldı

Kalli hayran kaldı

10.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kalli hayran kaldı

Kalli hayran kaldı


Beşiktaş Teknik Direktörü, "Futbolcularımdan bu tempoyu beklemiyordum" dedi

Ersoy Özdem


Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp, Gençlerbirliği karşısında 10 kişi oynamalarına rağmen iyi oynadıklarını belirtti ve "Bu tempoyu beklemiyordum. Futbolcularıma hayran kaldım" dedi.
Disiplinli oynadıklarını söyleyen Alman hoca, "Oyuncularım olağanüstüydü. Gençlerbirliği penaltıyı kaçırmasaydı sonuç ne olurdu, onu da bilemiyorum. Kötü oyuncum yoktu. Fevzi'nin Fenerbahçe maçında yediği golden sonra dinlenmeye ihtiyacı vardı. İyi dinlendiğini gösterdi. Tayfur'u eleştirmek istemiyorum. Alışmadığı bir mevkide oynadı. Normal bir olay. Mehmet, attığı ikinci golde çok şanslıydı" diye konuştu.
Maçın son dakikalarında taraftarların, "Hep böyle oynayın, canımızı verelim" şeklindeki tezahüratları dikkat çekerken, Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, "Seyircimizin bu desteği ile şampiyonluğa ulaşacağımızdan eminim" dedi. Tankut Dinç ise, "Feldkamp, maç öncesi, eksik kalsak bile yeneriz, demişti. Dediği oldu" ifadelerini kullandı.
Bu arada Yönetim Kurulu, izin almadan ülkelerine dönen ABD'li basketbolcular Woolridge ve Thompson'ın yerine yeni yabancı oyuncu almayacaklarını açıkladı. Siyah - Beyazlı yöneticiler, sezon ortasında başlarına gelen bu olaydan dolayı mağdur durumda kaldıklarını, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerini toplantıya çağırarak 1999 - 2000 sezonu için haksız rekabet koşulları ve kulüplerin hakları konusunda prensip kararı alacaklarını bildirdiler.