UEFA Avrupa Ligi Karaborsa patladı

Karaborsa patladı

03.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Maçın başlamasına 3-4 saat kala 20 euroluk biletler 300 euroya alıcı buldu. Fenerliler kendilerine ayrılan yere sığmayınca rakip tribünden maçı izlediler

Karaborsa patladı

Fenerbahçe taraftarına kendilerine ayrılan 3 bin 500 kişilik yer yetmedi. Sarı-lacivertliler Benfica taraftarlarının da biletlerini yüksek fiyatlara alarak rakip tribünde yer bulmayı başardı.
Stadın belli bölümlerinde Benfica ve Fenerbahçe taraftarı yanyana maç izlerdi. Ancak kale arkasındaki Fenerbahçe taraftarıyla, stadın çeşitli yerlerinde Benficalı taraftarların içinde yer alan diğer sarı lacivertliler arasındaki karşılıklı tezahüratlar Portekizliler'in sinirlerini bozdu. Özellikle Fenerbahçe'nin beraberlik golünden sonra iki takım taraftarları arasında küçük çaplı bir tartışma da yaşandı. Karşılaşmada yaklaşık 5 bin civarında Fenerbahçe taraftarı vardı. Stat çevresinde de karaborsacılar cirit atttı. 20 euroluk biletlerin fiyatları maçtan 3-4 saat öncesine kadar 300 euroya kadar dayanmıştı.

Haberin Devamı

Kartal uçurdular

Benfica’nın sembolü olan kartal, karşılaşmanın başlamasından kısa süre önce tribünden uçuruldu. Bir süre tribünlerin üzerinde dolaşarak taraftarları coşturan kartal, saha ortasına hazırlanan Benfica logolu platforma kondu. Kartal, daha sonra bakıcısı tarafından saha dışına çıkarıldı.