Trabzonspor Karadeniz Sefa'sı!

Karadeniz Sefa'sı!

07.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yıldız yabancılar getirerek forma satışlarında patlama yaşayan bordo-mavililer, şimdi de Kayserisporlu Sefa Yılmaz’ı Borsa’ya bildirdi. Sefa için Beşiktaş ile yarış içinde olan Karadeniz ekibi, Lille forması giyen Karadağlı savunmacı Marco Basa için de teklifte bulundu.

Karadeniz Sefası

Trabzonspor, Kayserisporlu Sefa Yılmaz’ı da Borsa’ya bildirerek, artık imzaya çok yakın olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Benfica’dan Cardozo, Milan’dan Constant, Watford’dan Belkalem ve en son Monaco’da oynayan Medjani’yi renklerine bağlayan Trabzonspor, yabancı oyuncu transferini tamamlamak için Sporting Lizbon’a Slimani, Fulham’a ise Kostas Mitroglou’yu kiralama teklifi yaptıktan sonra beklemeye çekildi.

Bordo-mavililer, Lille’de forma giyen Karadağlı savunma oyuncusu Marco Basa için de resmi teklifte bulundu. Basa için ilk görüşmede 4 milyon euro bonservis bedeli talep eden Fransız kulübünün 2. görüşmede fiyat indirmesi durumunda transferin gerçekleşebileceği belirtildi.

Takas belirsiz

Vahid Halilhodzic’in oyuncu talebinin ardından yerli olarak ise İshak Doğan, Fatih Atik ve Musa Nizam ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, Kayserispor’un 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sefa Yılmaz’ın transferinde de sona yaklaştı. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde prensipte anlaşmaya varıldığı, Trabzonspor’un takasta verilecek olan isimleri belirlenmesine çalışıldığı öğrenildi. Ofansif orta saha ve sağ açık olarak görev yapan Sefa, milli takımın çeşitli kategorilerinde de forma giydi. Ancak Sefa için Beşiktaş’ın devrede olduğu, imza atılıncaya kadar transferin kesinlik kazanmayacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen Mevlüt Erdinç’i de Trabzonspor’un transfer listesine aldığı öğrenildi.

MEDJANİ İLE 3 YILLIK İMZA

Trabzonspor, Oscar Cardozo ile yapılan anlaşmayı Borsa’ya bildirmesinin hemen ardından, Carl Medjani ile yapılan 3 yıllık anlaşmayı da kamuoyuna duyurdu. Bordo-mavili kulüp, Medjani’ye 2014-15 sezonu için 1 milyon 100 bin euro, 2015-16 sezonu 950 bin euro ve 2016-17 sezonu için 1 milyon euro ödeyecek.

Cardozo’dan ilk antrenman

Oscar Cardozo, takımdan ayrı olarak antrenman yaptı. Cardozo’nun, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile de antrenman öncesi bir araya geldiği öğrenildi. Paraguaylı oyuncunun bu sabahki idmanda arkadaşlarına katılması bekleniyor.

Trabzonspor için Ada’yı reddetti

Benfica’dan alınan Oscar Cardozo’nun Trabzonspor ile anlaşmadan önce İngiltere Premier Lig takımlarını reddettiği ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Leicester City ve West Ham kulüplerinin Cardozo’ya yeni sezon için teklif götürdüğü ancak Paraguaylı golcünün bordo-mavilileri seçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin dün üç yıllık anlaştığını duyurduğu Cardozo, her sezon için 2 milyon 500 bin euro garanti ve maç başı 12 bin euro para alacak. Cardozo için UEFA da resmi sitesinden özel bir haber yayınladı. 2007-14 yılları arasında Benfica forması giyen Paraguaylı golcünün ilk golünü, ilk hat trickini ve 100. golünü hatırlatan UEFA, Cardozo’nun UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Fenerbahçe’ye attığı golü de hatırlattı. Futbolcunun ayrıca geçtiğimiz sezon oynanan Sporting derbisinde 33 dakikada attığı 3 golü de özel bir anı olarak paylaşıldı.

F.Bahçe misillemesi!

Trabzonspor resmi internet sitesinin giriş sayfasına, yeni transfer Cardozo’nun Benfica formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’ye attığı gol sonrası yaşadığı sevincin fotoğrafı yüklendi. “Cardozo Trabzonspor’da” başlığıyla yüklenen fotoğraf, Fenerbahçe’ye mesaj olarak değerlendirildi. Sarı-lacivertliler, geçen sezon Cardozo’yu transfer etmek için yoğun çaba harcamış, ancak transfer gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Musa Nizam’a 5.8 milyon TL

Trabzon, Antalyasporlu Musa Nizam ile anlaştığını borsaya bildirdi. Açıklamada, “Futbolcuya, 2014-2015 sezonu için 1.1 milyon lira garanti ve 7 bin 500 lira maç başı ücreti, 2015-2016 sezonu için 1.3 milyon lira garanti ve 10 bin lira maç başı ücreti, 2016-2017 sezonu için 1.600 milyon lira garanti ve 10 bin lira maç başı ücreti, 2017-2018 sezonu için 1.8 milyon lira garanti ve 10 bin lira maç başı ücreti ödenecektir” denildi.

Constant bugün geliyor

Trabzonspor’un Milan’dan 2 milyon 500 bin euroya transfer ettiği Gineli futbolcu Kevin Constant’ın geliş programı belli oldu. Bugün saat 10.30’da Atatürk Havalimanı’na gelecek olan Constant, 12.00’de Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek. Kevin Constant aynı gün 22.40 uçağı ile Trabzon’a gelecek.

Fatih de tamam

Haberin Devamı

Fransa’nın Guingamp takımında forma giyen Fatih Atik, Trabzonspor ile iki yıllık anlaşma yaptı. Borsa’ya gönderilen yazıda, “Oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 1.7 milyon lira garanti ücret ve 14 bin 250 lira maç başı ücreti, 2015-16 futbol sezonu için 1 milyon 140 bin lira garanti ücret ödenecektir” ifadesi kullanıldı.




Yazarlar