Skorer Karaman yolda

Karaman yolda

22.10.2008 - 03:20 | Son Güncellenme:

Ankaragücü’nde, Hakan Kutlu’nun istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için ismi ön plana çıkan Hikmet Karaman ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Karaman yolda

Sarı-lacivertlileri önceki sezonlarda 2 kez çalıştıran deneyimli hocanın önceki gece Ankara’ya gelerek Başkan Cemal Aydın ile gö-rüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Kendi ekibiyle göreve gelmek isteyen Karaman’ın, Başkan Aydın’ın bu talebi kabul etmesi halinde imza atacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Şikeye 2 yıl ceza
Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu şike yaptığı saptanan iki kulüp başkanına 2’şer yıl hak mahrumiyeti cezası verdi. Geçen sezon oynanan Nusaybin Demirspor- Şırnakspor maçında sonucu etkilemeye yönelik eylemleri nedeniyle Nusaybin Kulübü Başkanı Şeref Akboğa ile Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan’ın suçlarını sabit bulan PFDK 2’şer yıl hak mahrumiyeti cezası verilmesini kararlaştırırken, ev sahibi kulüp yöneticisi Servet Talayhan’ın da şike yaptığı gerekçesiyle aynı cezayı alması öngörüldü. PFDK Nusabyin yöneticisi Ezver Yılmaz ile Şırnakspor yöneticisi Kemal İlter’e de 1’er yıl ceza verdi.

Kızıl sert çıktı
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, 1-0 yenildikleri Konyaspor maçının devre arasında, ikinci kaptan Mehmet Polat’ın, Brezilyalı oyuncu Tabata ile kavga etmesini sert bir dille eleştirerek, “Kimse bu kulüpten büyük ve vazgeçilmez değildir” dedi. Trabzonspor maçına hazırlanan kırmızı-siyahlı takımın dün akşam yaptığı antrenmanı izleyen Kızıl, “Yaşanan olay çirkin ve doğru olmayan bir şey. Takıma kimsenin zarar vermeye hakkı yoktur. Buraya kim gelmişse hakkını vermelidir” diye konuştu. Yönetim kurulu, Mehmet Polat’a 50 bin YTL, Tabata’ya ise 20 bin dolar ceza verdi.