Kayserispor Kardemir Karabüskpor’da 5 futbolcu Kayserispor maçında yok

Kardemir Karabüskpor’da 5 futbolcu Kayserispor maçında yok

02.11.2012 - 17:15 | Son Güncellenme:

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, ”Artık her maçın ayrı bir önemi var ve puan kaybına tahammülümüz yok. Kayserispor deplasmanından puanlar almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kardemir Karabüskpor’da 5 futbolcu Kayserispor maçında yok

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacaklarını maçın, Kayserispor kadar kendileri için de önemli olduğunu söyledi.

Antrenman ve oynadıkları çoğu resmi maçta takımın performansının iyi olduğunu ancak sonuca yansıtmakta güçlük çektiklerini vurgulayan Şahin, ”Ligin ilk haftalarında zorlu maçlar oynadık. Bu maçların çoğunda iyi oynamamıza rağmen sonuç alamadık. Ligin alt sıralarından kurtulmak için gerçek performansımızı sahaya yansıtmamız gerekiyor. Bunu bir çok maçta yaptık ancak sonuç alamadık. Artık her maçın ayrı bir önemi var ve puan kaybına tahammülümüz yok. Kayserispor deplasmanından puanlar almak için elimizden geleni yapacağız. Takımın gücü belli. Şehir ve yönetim bu takıma güveniyor.”

Haberin Devamı

Kayserispor karşısında 5 eksik

Kayserispor maçına sakatlık nedeniyle 5 önemli futbolcudan yoksun çıkacaklarını belirten Şahin, şöyle devam etti: ”Sakat olan İlhan Parlak, Shelton, Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız ve Uğur Uçar’ı Kayseri’ye götürmüyoruz. Bu oyuncuların eksikliğini hissedeceğiz ancak yerine oynayacak futbolcularımız da onları aratmayacak. Kadroda olan bütün futbolcularımız Karabük’e yakışır bu takımda oynayacak kalitededir. Bu takım haftalar ilerledikçe üst sıralara tırmanacaktır.” Şahin, takımın Kayserispor hazırlıklarını bu sabah yapılan antrenmanla tamamladığını ve karayoluyla Kayseri’ye hareket ettiğini kaydetti.

Yazarlar