3.Lig Karşıyaka'dan Yılmaz Ceylan hamlesi

Karşıyaka'dan Yılmaz Ceylan hamlesi

06.01.2023 - 02:05 | Son Güncellenme:

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Karşıyaka, ara transfer döneminde hareketli günler yaşıyor. Takviye için doğru isimlere yönelme uğraşındaki yeşil kırmızılılar, Düzcespor'la anlaştığı söylenen Yılmaz Ceylan'la masaya oturdu ve oyuncuyu takıma kazandıracak.

Karşıyakadan Yılmaz Ceylan hamlesi

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ikinci yarıda liderle arasındaki puan farkını eritmeye uğraşacak Karşıyaka, ara transfer döneminde kadrosuna takviye çalışmalarında hız kesmiyor. Yeşil kırmızılıların, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Somaspor'un amatör ligden keşfettiği ve geçtiğimiz günlerde Düzcespor'la anlaştığı haberleri çıkan Yılmaz Ceylan'ı takıma kazandırmaya çalıştığı iddia edildi. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Düzcespor'la 1 milyon lira karşılığında el sıkışmıştı. Fakat genç kramponla masaya oturan Kaf Kaf'ın Yılmaz'ı ikna turlarında başarılı olduğu ve oyuncuyu çok istediği öğrenildi. 1.5 yıllık kontrata imza atması beklenen Yılmaz'ın bu süre zarfında 3.5 milyon lira kazanacağı gündemde.

AMATÖRDEN KEŞFEDİLDİ

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür'ün 2020 yılında Bölgesel Amatör Lig ekibi Yunusemre Belediyespor'dan keşfedip Manisa temsilcisine kazandırdığı yıldız futbolcu, ilk sezonunda 3. Lig'de şampiyonluk yaşadığı Somaspor'da 2 sezondur da 2. Lig'de kadronun kilit ismiydi. Siyah beyazlı formayla bu sezon ise ilk yarıda 18 maçta 3 gol atan Yılmaz'a birçok kulüp talip olurken Karşıyaka, noktayı koydu. Yeşil kırmızılıların transfer listesinde olan Yılmaz, pürüzler giderilirse İzmir ekibinin başarısı için ter dökecek. Kanatlarda 68 Aksaray Belediyespor'dan Ali Say'ı yuvaya döndürüp, Fethiyespor'dan Burak Başkaya'yı kiralayan yeşil kırmızılılarda Okan Baydemir'den sonra Furkan'la da yollar ayrılmıştı. 

Haberin Devamı

Yazarlar