SkorerKartal özür bekliyor

Kartal özür bekliyor

23.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü, BJK TV’de Eboue ile ilgili yapılan yorumlar nedeniyle özür dilerken, Galatasaray’dan da aynı hassasiyeti göstermesini istedi.

Kartal özür bekliyor

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, “Galatasaray Kulübü’nden, temsilci raporlarına yansıyan sporcuları Melo ve Engin Baytar’ın seyircilerimize yönelik, çok ağır ve tahrik edici davranışları neticesinde ortalığın gerilmesine neden olmalarından dolayı, aynı hassasiyeti bekliyoruz” denildi.

Haberin Devamı

Gecikme şaşkınlığı
Beşiktaş derbisinden Galatasaray’a gecikme cezası sürprizi çıktı. Hakem raporlarına göre maçın 2. yarısına 4 dakika geç çıktığı belirtilen Cim-Bom, PFDK’ya sevk edildi. Kulübe gelen tebliğ sonrasında maçın 2. yarısının başlangıcının detay görüntülerini inceleyen yöneticiler, Galatasaray’ın Beşiktaş’tan sadece 17 saniye geç çıktığını tespit ettirdi ve cezaya itiraz etme kararı aldı.

Kayacan’a ödül
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından 9.’su düzenlenen, “Sarı Kırmızı Kareler” fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. Sarı-kırmızılı yönetici Emir Sarıgül, 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya ve TSYD Başkanı Esat Yılmaer’in katıldığı törende, Milliyet’ten Fehim Kayacan üçüncülük ödülü kazandı. Dereceye giren 13 eserin 1905 GSYİAD’ın 2012 takviminde yer alacağı açıklandı.