Skorer Kartal'da taviz yok

Kartal'da taviz yok

15.05.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kartal'da taviz yok

Kartalda taviz yok


Yönetim, iç transferde anlaşmaları Türk lirası ile maç başına yapacak, toplam paranın yüzde 25'ini peşin ödeyecek


Bilal Meşe


Beşiktaş Yönetimi, iç transferde sözleşmesi sona eren Tayfur ve Alpay ile önümüzdeki hafta içinde pazarlık masasına oturacak ve görüşmeleri başlatacak.
Transfer Komitesi'ni pazarlıklar sırasında bir hayli terletecek olan Alpay ve Tayfur'un "Biz de dolar isteyeceğiz" şeklindeki ortak görüşlerine Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, sert bir yanıt verdi ve "Dolar yok, taviz yok, lira ile maç başına anlaşacağız" dedi.
Yönetim olarak iç transferde sözleşmesi biten futbolcuları bırakmayacaklarını ve anlaşacaklarını da kaydeden Curoğlu, "Rakamlar her geçen gün büyüyor. Buna karşın kulüplerin gelirinde artış olmuyor. Kulüplerin ekonomik sıkıntısı ortada. Bu giderek krize dönüşecek ve rakamlar ödenemez hale gelecek. Biz yönetim olarak hiç bir futbolcumuzu bırakmak düşüncesinde değiliz. Pazarlıklar tamamen Türk lirası üzerinden olacak. Maç başına anlaşacacağız. Bu iki düşünceden kesinlikle taviz vermemiz söz konusu olamaz. Dört büyük kulüp olarak prensipte anlaşma sağladık, kısa sürede bunu protokole dönüştüreğiz. Tavan ve tabanı belirlemedik. Ancak yüzde 20 - 25'ini peşin, kalanı da maç başına böleceğiz" ifadelerini kullandı..