1.Lig Kartalspor'dan muhteşem geri dönüş

Kartalspor'dan muhteşem geri dönüş

15.09.2012 - 18:23 | Son Güncellenme:

Ptt 1. Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 3. hafta maçlarıyla devam ediliyor. 3. haftanın ilk maçında Kartalspor, kendi evinde ağırladığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı

Kartalspordan muhteşem geri dönüş

Kartal Seymen Radyo Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 8. dakikada Adem Sarı ve 48. dakikada Hakan Arslan'ın ayağından gelen gollerle 2-0 öne geçen Samsunspor, bu üstünlüğünü korumayı başaramadı.

Haberin Devamı

Kartalspor, taraftarının büyük desteği ile 89. dakikada Mehmet ve 90. dakikada Efecan'ın bulduğu gollerle bir puan almayı başardı.

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ

Karşılaşmanın 84. dakikasında Kartalsporlu bir taraftarın sahaya girmesi nedeniyle maça bir süre ara verildi. Fanatik taraftar polis tarafından saha dışına alırken, polis müdahalesine sinirlenen bir grup taraftar da sahaya girmek istedi ama başarılı olamadı.

Kartalspor, ligin 4. haftasında Şanlıurfaspor deplasmanına giderken, Samsunspor ise Boluspor'u ağırlayacak.

Stat: Radyo Seymen Kartal
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Engin Erdem, Recep Yıldırım
Kartalspor: Haydar, Sabutay Alper, Erman (Dk. 80 Okan), Yaser (Dk. 46 Efecan), Olgay, Ferdi, Mehmet, Ethem Ercan, Uğur, Ahmet Gökhan (Dk. 63 Fatih), Burak
Samsunspor: Soner, Kere, Lokman, Ozan, Şaban, Turgay, Hakan, Erdem (Dk. 90 2 Nsumbu), Halil İbrahim (Dk. 71 Canberk), Musa Sinan, Adem (Dk. 84 Roberts)
Goller: Dk. 8 Adem, Dk. 48 Hakan (Samsunspor), Dk. 89 Mehmet, Dk. 90 1 Efecan (Kartalspor)
Sarı Kartlar: Dk. 24 Ethem Ercan, Dk. 54 Mehmet, Dk. 61 Olgay, Dk. 77 Efecan, Dk. 88 Ferdi (Kartalspor), Dk. 69 Erdem, Dk. 83 Canberk, Dk. 90 1 Kere (Samsunspor)