Kasımpaşa Kasımpaşa'da Selçuk İnan siftahı yaptı! Goller yağmur oldu yağdı

Kasımpaşa'da Selçuk İnan siftahı yaptı! Goller yağmur oldu yağdı

04.01.2023 - 20:20 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa, kendi sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan, takımı ile çıktığı dördüncü maçında ilk galibiyetini aldı.

Kasımpaşada Selçuk İnan siftahı yaptı Goller yağmur oldu yağdı

Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa, Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor'u kendi sahasında konuk etti. Heyecan dolu müsabaka Recap Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynandı. Kasımpaşa, Alanyaspor karşısında farka koştu. Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa takımının başına geçen Selçuk İnan, bu maç sonrası ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Genç teknik adam, göreve geldiği günden itibaren Süper Lig’de Sivasspor ve İstanbulspor’a 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda da Ümraniyespor karşısında yine aynı skorla mağlup olarak kupada saf dışında kalmıştı.

GOL ERKEN GELDİ

11. dakikada Hajradinovic’in sol çapraza gönderdiği pasta, Ahmet Engin ceza sahası ön çizgisine çevirdiği topa Ben Ouanes’in yer düzgün vuruşunda kalecinin sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Kasımpaşada Selçuk İnan siftahı yaptı Goller yağmur oldu yağdı

KALECİ HATA YAPMADI

29. dakika Hadergjonaj’ın yerden ceza sahası ön çizgisine gönderdiği pasta Hajradinovic yerden kaleye düşündü, ceza saha içinde sol çaprazda top Ahmet Engin’in önünde kaldı. Bu oyuncunun karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta kaleci Runarsson iki hamlede topu kontrol etti.

Haberin Devamı

BİR GOL DAHA

32. dakikada orta sahadan Eysseric’in savunmanın arkasına gönderdiği topta kaleciyle karşı karşıya kalan Fall’ın ceza sahası içine girdikten sonra yerden vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan filelere gitti.

EYSERİC'TEN HARİKA GOL

67. dakikada Kasımpaşa, kaleye yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Eyseric, harika bir serbest vuruşla topu filelere yolladı ve maçta skor 3-0 oldu.

Kasımpaşada Selçuk İnan siftahı yaptı Goller yağmur oldu yağdı

VAR DEVREDE VE GOL İPTAL

75. dakikada Alanyaspor'da Leroy fer topu kaybetti ve Kasımpaşa'nın atağı başladı. Ceza sahasına giren Hajradinovic'in aşırtma vuruşu kaleci Runarsson'dan sekti ve kale çizgisinde Aytaç Kara'nın dokunuşu ile top ağlarla buluştu. Daha sonra VAR monitörüne giden ve pozisyonu izleyen hakem Yasin Kol, gol öncesinde Bahoken'in ofsayt olduğunu tespit etti ve golü iptal etti.

FALL TEKRAR SAHNEDE

83. dakikada Alanyaspor rakip kalede gol ararken topu kaybetti ve Kasımpaşa kontratağa çıktı. Sağ çizgiden savunmanın arkasına sarkan Fall topla buluştu ve ceza sahasına girdi, Senegalli futbolcu topu ağlara göndererek kendisinin iki, takımının dördüncü golünü attı.

Kasımpaşada Selçuk İnan siftahı yaptı Goller yağmur oldu yağdı

ALANYASPOR GOLÜ BULDU

90+1. dakikada Alanyaspor golü buldu. Zinedine Ferhat ceza sahasına girdi ve kale çizgisine kadar inerek kale alanına doğru topu gönderdi, Ahmed Hassan topu filelere gönderdi.

Haberin Devamı

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa sahadan 3 puanla ayrıldı.

SELÇUK İNAN'DAN İLK GALİBİYET

Kasımpaşa, konuk ettiği Alanyaspor’u 4-1 mağlup etti. İstanbul temsilcisinin başında 4. maçına çıkan Selçuk İnan, ilk galibiyetini kazanmış oldu.

Kasımpaşada Selçuk İnan siftahı yaptı Goller yağmur oldu yağdı

Yazarlar