İngiltere Premier Lig Katarlı iş adamı gözünü kararttı! Manchester United'ın çılgın transfer listesi ortaya çıktı

Katarlı iş adamı gözünü kararttı! Manchester United'ın çılgın transfer listesi ortaya çıktı

06.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Katarlı iş adamı Jassim bin Hamad Al Thani tarafından satın alınmak üzere olan Manchester United'ın transfer listesi ortaya çıktı. Kulüp satılırsa, yıldızlar karması olacak.

Katarlı iş adamı gözünü kararttı Manchester Unitedın çılgın transfer listesi ortaya çıktı

Avrupa futboluna son dönemde zengin Arap iş adamları tarafından satın alınan kulüpler damga vuruyor. İngiltere'de Manchester City ve Newcastle United, Fransa'da ise Paris Saint-Germain yaptığı transfer harcamalarıyla dudak uçuklatıyor.

Haberin Devamı

Arap bir iş adamına satılmak üzere olan kulüplerden biri de Manchester United... Sir Alex Ferguson'ın emekliliğinin ardından ne Premier Lig ne de Şampiyonlar Ligi'nde zafer yaşayamayan İngiliz devi Glazer Ailesi tarafından satılmak üzere.

Katarlı milyarder Jassim bin Hamad Al Thani, Nisan ayında bir teklif sunduktan sonra kulübün tamamının sahibi olmanın planını yapıyor. Katarlı iş adamı satın almanın tamamlanmasından sonra üç dünya yıldızını takıma kazandırmak istiyor.

Katarlı iş adamı gözünü kararttı Manchester Unitedın çılgın transfer listesi ortaya çıktı

HEDEFTEKİ ÜÇ YILDIZ

Jassim bin Hamad Al Thani'nin transferdeki hedeflerinden biri Real Madrid'in Fransız yıldızı Eduardo Camavinga. Ağustos 2021'de 31 milyon euro karşılığında İspanyol devine transfer olan yıldı oyuncu takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Yaz aylarından Borussia Dortmund'dan Jude Bellingham için bir hamlede bulunacak olan Real Madrid'in bu transferi gerçekleştirmesi durumunda Camavinga'nın transferine engel olmayacak.

EN BÜYÜK HEDEF MBAPPE

Katarı iş adamının Manchester United'a transfer etmek istediği en önemli isim Kylian Mbappe. Kariyerine Paris Saint-Germain'de devam eden Fransız süperstarın transfer listesinin başında olduğu iddia ediliyor.

Katarlı iş adamı gözünü kararttı Manchester Unitedın çılgın transfer listesi ortaya çıktı

Manchester United'ın satın alınması durumda takımda katmak istenilen bir diğer isimse Kingsley Coman... Bayern Münih'te forma giyen 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon şu ana kadar 31 maçta sekiz gol ve yedi asistlik bir performans sergiledi.

Öte yandan Jassim bin Hamad Al Thani'nin duruma göre Paris Saint-Germain'den bir diğer yıldız oyuncu Neymar'ı da transfer edebileceği İngiliz basını tarafından dile getiriliyor.

Bayern zirveye dönerken Kimmich'in iki harika asisti

Yazarlar