Kayserispor Kayseri Taner Yalçın ile yollarını ayırdı

Kayseri Taner Yalçın ile yollarını ayırdı

22.04.2014 - 23:03 | Son Güncellenme:

Kayserispor Kulübü, İstanbul'da bir eğlence mekanında çıkan olayda Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile birlikte silahla yaralanan orta saha oyuncusu Taner Yalçın ile sözleşmesini feshetti.

Kayseri Taner Yalçın ile yollarını ayırdı

Kayserispor antrenörü Cüneyt Dumlupınar, "Pes etmek yok. Kalan maçlarımızın tümünü kazanıp Süper Lig'de kalacağız" derken İstanbul'daki Beşiktaşlı Gökhan Töre olayında yaralananlardan biri olan Taner Yalçın'ın sözleşmesi feshedildi.

Cumartesi günü Nobre'nin attığı golle deplasmanda Akhisar Belediyespor'la 2-2 berabere kaldıklarını belirten Cüneyt Dumlupınar, şunları söyledi:

"Ben ve oyuncularım ligde kalacağımızı düşünüyoruz. Kalan 4 maçımızı da kazanıp Süper Lig'de kalmak için elimizden geleni yapacağız. Fikstür olarak ligin tabanındaki takımlar arasında en şanslı olan Kayserispor. Taraftarımızın desteği, oyuncularımızın gayretiyle, bu sıkıntılı günleri atlatacağız."

Kardemir karabükspor hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda Simiç, 4 sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Omuzundaki sakatlığı nükseden kaleci Sinan Bolat ile sakat olduğu için takımdan ayrı düz koşu ve salonda ağırlık çalışan Bobo'nun durumunun maç günü belli olacağı bildirildi.

GÖKHAN TÖRE OLAYINDAKİ TANER YALÇIN GÖNDERİLDİ

İstanbul'da bir gece kulübünde sabaha karşı meydana gelen olayda, Beşiktaşlı oyuncularla birlikte eğlenirken tabancıyla vurulup hafif yaralanan Kayserisporlu Taner Yalçın'ın sözleşmesi tek yönlü olarak fesihedildi. Kayserispor'un dün saat 16.00'daki antrenmanına çıkarılmayan gurbetçi oyuncu ile Kulüp Başkanı Recep Mamur ve Genel Menajer Süleyman Hurma, bir görüşme yaptı. Taner Yalçın'a olay nedeniyle yola devam edilemeyeceği bildirildi, daha sonra sözleşmesi, tek yönlü olarak fesihedildi.

Genel Menajer Hurma, "Kayserispor Kulübü olarak bizim prensiplerimiz ve kurallarımız var. Ligde kalma mücadelesi verirken, can derdine düşmüşken oyuncumuzun adının karıştığı böylesi bir olay sonrası onu Kayseri'de tutamazdık" dedi.

Yazarlar