Kayserispor Kayserispor - Başakşehir maçında Çağdaş Atan - Burak Yılmaz gerilimi! 'Kimse konuşamaz'

Kayserispor - Başakşehir maçında Çağdaş Atan - Burak Yılmaz gerilimi! 'Kimse konuşamaz'

20.02.2024 - 09:35 | Son Güncellenme:

Süper Ligi'nin 26. haftasında Kayserispor, deplasmanda Başakşehir'i 3-2 yendi. Müsabakanın son dakikalarında teknik direktörler Burak Yılmaz ve Çağdaş Atan arasında gerilim yaşandı. Mücadele sonrasında Atan konuyla ilgili konuştu.

Kayserispor - Başakşehir maçında Çağdaş Atan - Burak Yılmaz gerilimi Kimse konuşamaz

Süper Lig'in 26. haftasında Mondihome Kayserispor, RAMS Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek 10 maç sonra galibiyetle tanıştı.

Haberin Devamı

VAR İNCELEMESİ
Müsabakaya damga vuran anlardan biri 90+2. dakikada yaşanan pozisyon oldu. maçın hakemi Oğuzhan Çakır penaltı incelemesi için VAR monitörüne geldi.

ATAN VE YILMAZ'A SARI KART
Bu sırada Başakşehir ve Kaysersipor kulübelerinde hareketlilik yaşandı. Burak Yılmaz ile Çağdaş Atan'ın gerilim yaşadığı görüldü. Maçın hakemi, 90+4'de iki teknik direktöre de sarı kart gösterdi. Başakşehir'de Krzysztof Piatek, 90+12. dakikada kullanılan penaltı atışını gole çeviremedi.

RAMS Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, ilk yarıdaki kötü futbollarına rağmen ikinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini ancak son dakikada kaçan penaltıyla bir puan şansını kullanamadıklarını söyledi.

Kayserispor - Başakşehir maçında Çağdaş Atan - Burak Yılmaz gerilimi Kimse konuşamaz

ATAN: EKİBİME KİMSE KONUŞAMAZ
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Atan, Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile yaşadıkları gerilim hakkında ise şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Orada Burak hoca, bizim kulübedeki bir oyuncuya bir şey söyledi. Kulübe bizim mahremiyet alanımız, benim ne oyuncularıma ne de yardımcı antrenörlerime, ekibime kimse kenardan konuşamaz. O ekibin lideri olarak yapmam gerekeni yaptım. Az önce de görüştük, birbirimize başarılar diledik. Çok büyütecek bir şey yok."

KAYSERİ'DEN AÇIKLAMA GELMEDİ
Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz ve teknik sorumlu Hari Vukas'tan açıklama gelmedi