Türkiye Kupası Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan 'kardeşlik' çağrısı!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan 'kardeşlik' çağrısı!

26.05.2022 - 14:48 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde oynanacak Kayserispor-Sivasspor maçı öncesi, tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman 'kardeşlik' çağrısında bulundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan kardeşlik çağrısı

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde Kayseri ve Sivas’tan yola çıkan taraftarlar arasında yaşanan gerilimin ardından Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan kardeşlik çağrısı

'SAHADA KARDEŞLİK, TRİBÜNDE KARDEŞLİK'

Tecrübeli çalıştırıcı paylaşımında, "Hiçbir sportif başarı insan sağlığından, canından daha değerli olamaz. Bugüne dair ilk duam, komşu, kardeş Anadolu’nun iki güzel şehrinin güzel insanları selametle İstanbul’a gelsinler, sağ sağlim evlerine dönsünler. Sahada kardeşlik, tribünde kardeşlik" ifadelerini kullandı.

İki takım arasında oynanacak final öncesinde bazı taraftarlar arasında gerilim yaşanmış ve bu görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

'KAYSERİMİZ İÇİN SİVAS İÇİN GURUR GÜNÜ'

Öte yandan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da bir paylaşım yaptı ve taraftarlara seslendi. Gözbaşı, "Anadolu için Kayserimiz için, Sivas için gurur günü. Biz dostuz, maç öncesi, sonrası, dönüş yolunda provokatörlere fırsat vermeyin, bu dostluğa gölge düşürmeyin. Teşekkürler Mecnun Başkan güzel dileklerin için" dedi.

Haberin Devamı