Skorer Kayserispor transfere hazırlanıyor...

Kayserispor transfere hazırlanıyor...

19.11.2008 - 11:16 | Son Güncellenme:

.

Kayserispor transfere hazırlanıyor...



Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sarı-kırmızılı ekibin zirve yarışından kopmadığını, kalan maçlar sonunda ilk yarı bitiminde yeniden hedef belirleyeceklerini söyledi. Devre arasında Sarı kırmızılı ekibe takviye yapacağını belirten Kafkas, "Hedefimizde sapma yok ama 5-6 maçlık periyot neler yapacağımızı camia olarak gösterecek. Lig uzun bir maraton ve 11. hafta geride kaldı. Köprünün altından çok sular geçer. Yeter ki biz oyun disiplinimizi bozmayalım, aynı şekilde devam edelim" dedi.

Kayserispor'un sakat ve cezalı oyuncuları yüzünden sıkıntılar yaşadığını, Denizlispor ve Antalyaspor maçlarındaki puan kaybının gol atamamaktan kaynaklandığını ifade eden Tolunay Kafkas, "Sezon başından beri sakatlıklar ve cezalılarla uğraşıyoruz. Alıştık artık. Son iki maça baktığımızda Galatasaray kupa maçı ve Antalya maçında bol ve net pozisyon var, atamadığımız poziyonlar var. Ben takımımın özellikle Galatasaray maçındaki performansından memnunum. Antalyaspor maçının özellikle ikinci yarısında oldukça iyi oynadık. Bir gol atma becerisini gösteremiyoruz. Onun dışında eksikler ve cezalılar var ama yapacak birşey yok, alıştık" şeklinde konuştu.

Orta sahanın, forvet oyuncularına pozisyon hazırlamadığı yolundaki eleştirilere katılmadığını vurgulayan Kafkas, "Aslında sorun orta sahadan kaynaklanmıyor. Pozisyona da giriyoruz. Ancak, final vuruşlarında sıkıntı çekiyoruz. Hava hakimiyetine iyi olan bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Onu da devre arasında gidereceğiz, santrafor alacağız" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un güvenilen ve sevilen teknik patronu Kafkas, "Konyaspor maçı da zor olur. Bizim açımızdan hiçbir maç kolay olmuyor. Konya'da, Trabzon da Antalya da zor. Kolay maç yok. Hedefimizde sapma yok ama 5-6 maçlık periyot neler yapacağımızı camia olarak gösterecek. Antalyaspor ve Denizlispor maçları bizim hanemize baktığınız zaman kayıp olarak gözüküyor. Her ne kadar pozisyona girdiysek de bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Ama lig uzun bir maraton ve 11. hafta geride kaldı. Köprünün altından çok sular geçer, yeter ki biz oyun disiplinimizi bozmayalım, aynı şekilde devam edelim" diye sözlerini sürdürdü.

"MEHMET EREN'İ HUCUM GÜCÜMÜZÜ ARTIRMAK İÇİN DEFANSA ÇEKTİK"

Kayserispor Teknik Direktörü Mehmet Eren'in defansın sağına çekilmesiyle ilgili eleştirileri yanıtlarken, "Mehmet Eren'i orada oynatmamızın nedeni hücum gücümüzü yükseltmek, içinde kenarda stoperden bozma oyuncu oynatıyorduk. Daha fazla atağa katılsın geriden gelsin diye Mehmet Eren'i denedik. Olembe'yle hücum gücümüzü artırmaya çalıştık .Bunun başka nedeni yok. Mehmet Eren iki maçta da orada çok iyi oynadı" şeklinde konuştu.