Kayserispor Kayserispor'da hedef galibiyet

Kayserispor'da hedef galibiyet

30.03.2014 - 17:49 | Son Güncellenme:

Futbolcu Ömer Bayram, "Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak, ligde kalma adına önemli bir galibiyet daha almak istiyoruz" dedi.

Kayserisporda hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un futbolcusu Ömer Bayram, Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak, ligde kalma adına önemli bir galibiyet daha almak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Genç oyuncu Bayram, yaptığı açıklamada, ligin son iki haftasını galibiyetle kapattıklarını belirterek, iyi gidişatlarını Medical Park Antalyaspor karşısında da sürdürmeyi arzu ettiklerini ifade etti. Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının çok zor geçeceğini dile getiren Bayram, şöyle devam etti: "Antalyaspor karşısında sakin ve sabırlı oynayacağız. ligde artık final haftalarına girildi. Bundan sonra ligde kalmak için puan kaybına tahammülümüz yok. Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak, ligde kalma adına önemli bir galibiyet daha almak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak kalite ve güce sahibiz. İnşallah istediğimiz sonucu alırız."

Hazırlıklar tamam

Kayserispor-Medical Park Antalyaspor maçı, yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 27. haftasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman, antrenör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirildi. İdmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas kontrol ve dar alanda taktik çalışma yaptı.

Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Kayserispor-Medical Park Antalyaspor arasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Yazarlar