Kayserispor Kayserispor'da Mame Thiam şoku! Başkanı şaşırtan istek

Kayserispor'da Mame Thiam şoku! Başkanı şaşırtan istek

02.01.2024 - 09:42 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ali Çamlı, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mame Thiam’la ilgili önemli bir detayı paylaştı.

Kayserisporda Mame Thiam şoku Başkanı şaşırtan istek

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan olay sözler... Transfer tahtasını açmak adına görüşmeler yapmaya başlayan Çamlı, skandal bir konuyla karşılaştıklarını duyurdu. 

Haberin Devamı

Mame Thiam’ın menajerinin, 220 bin euro alacağı vardı. Konuştuk, bir rakamda anlaştık. Birkaç gün sonra kulübe ihtarname geldi” diyen Çamlı, “Thiam transferinden alacağım olan 195 bin euro’nun tarafıma ödenmesi, ödenmediği takdirde transfer yasağı ile ilgili işlem başlatılacak yazıyor. Menajeri Saffet Bey’i aradım, ‘Thiam’ın menajeri sen misin, bu mu’ dedim. ‘O kim, ben tanımıyorum bile’ dedi. Thiam’a soruyorum, tanımıyor. İşte bu kulüpler, böyle batıyor. Sonra bir baktım sözleşmeye, ‘Thiam transferinde danışmanlık ücreti 195 bin euro’ yazıyor. Ne danıştıysak artık, ülkeyi yönetiyoruz herhalde” açıklamasında bulundu.

Kayserisporda Mame Thiam şoku Başkanı şaşırtan istek

YÖNETİM ZOR DURUMDA

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kayserispor’da geçtiğimiz günlerde takımın önemli oyuncularından Kemen de ayrılmıştı. Yaşanan ödeme sorunlarından dolayı bazı futbolcuların daha kulübe ihtar çektikleri belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar