Kayserispor Kayserispor'da Paciencia Domingos imzayı attı!

Kayserispor'da Paciencia Domingos imzayı attı!

18.01.2014 - 14:05 | Son Güncellenme:

Kayserispor, yeni teknik direktörü Paciencia De Oliveria Domingos Jose ile sözleşme imzaladı.

Kayserisporda Paciencia Domingos imzayı attı

Antalya Serik’in Belek Beldesi’nde ikinci yarı hazırlıkları kapsamında kamp çalışmalarını sürdüren Kayserispor, Portekizli teknik direktör Paciencia De Oliveria Domingos Jose ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Basın toplantısında Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da yer aldı.

Haberin Devamı

HURMA: “BİZ BAŞARISIZLIĞI BİR KİŞİYE YÜKLEYEN BİR KULÜP DEĞİLİZ”

Çok önemli bir teknik adamla anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Prosinecki ile çok iyi 1,5 yıl geçirdik. Kendisiyle uzun dönemler çalışmayı isterdik. 3 kez istifa etti. Bizim de yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Biz başarısızlığı tek başına bir kişiye yükleyen bir kulüp değiliz. Hepimiz bundan sorumluyuz, tıpkı başarıda olduğu gibi. Prosinecki ve ekibine Kayserispor’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Çok önemli ve değerli teknik direktörler ile adımız anıldı. Bundan mutluluk duyuyoruz. Kendi vizyonumuza uyan bir teknik direktör bulduk. Braga gibi bir takımla Avrupa’da final oynamış bir teknik adamın, Kayserispor’un imkanlarıyla daha iyilerini yapabileceğini düşünüyorum. Domingos, Türk futboluna, Kayserispor’a çok şey katacaktır. Bu kalibrede bir transferi gerçekleştirmemiz için kulübün değerinin yanı sıra, fedakarlık da yapmamız gerekiyordu. Başkanımıza, böyle bir teknik adamla anlaşmamız için bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

PACIENCIA: “OLGUNLUKLA YÖNETİLEN BİR KULÜP”

Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Paciencia De Oliveria Domingos Jose, kulübün kendisiyle ilk temas kurduğunda bilgi topladığını ve internetten araştırmalar yaptığını belirterek, “Kulüp hakkında bilgi edinmeye çalıştım. Önüme çıkan ilk bilgilerde süper ligde istikrarlı kararların altında imzası olan ve çok kolay hoca değişikliklerine gitmeyen, olgunlukla yönetilen bir kulüp olduğunu gördüm. Kayserispor’un hedefinin benim hedeflerimle bağdaştığını gördüm. İçinde bulunduğu şartlar dahilinde, takımın içinde bulunduğu bu durumdan yukarı çıkmak olacak amacımız. Çünkü Kayserispor, imkanları ve altyapısı ile çok fazlasına doğru gelişebilecek bir takım. Hem hedef koyma anlamında hem de gerçek anlamda. Çok kısa bir zaman içerisinde takım kalitesi anlamında çok yüksek yerlere gelebiliriz. İçinde bulunduğu şartlardan çıkmak için bu oyuncu grubunun elimizde olması büyük bir şans. Geçmişte olan şeyler için çok fazla konuşmaya gerek yok. Şu anda ve gelecekte olacak her şeyden sorumlu olan benim. Bizi daha yukarılara taşıyacak hedefler konusunda ortak bir yol belirleyeceğiz. Hep beraber taşın altına elimizi koyacağız ve taraftarın desteğiyle içinde bulunduğumuz durumdan çıkıp, sonrasında ise yüksek hedeflere gideceğimize inanıyorum. Benim oyuncuyken de antrenör iken de tek kimliğim oldu; o da kazanan kimliğim. Kazanan kimliğimi teknik direktör olarak da takıma yansıtacağım. Kazanmak için çok çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“BURADA OYNAYAN FUTBOLCULARLA KONTAKLARDA BULUNDUM”

Türk futboluna çok uzak olmadığına değinen Paciencia, “Bundan 1 ay önce burada antrenör semineri olmuştu. Orada bilgi alışverişinde bulunduğum futbol adamları ile ligin kalitesi açısından konuşmalar gerçekleştirdik. Burada oynayan futbolcularla kontaklarda bulundum. Burası aşina olduğum ve çok hızlı bir şekilde içerisine girebileceğim bir lig” şeklinde konuştu.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma basın toplantısı sona ererken, Portekizli teknik adam ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.