Kayserispor Kayserispor'dan Cüneyt Çakır'a büyük tepki

Kayserispor'dan Cüneyt Çakır'a büyük tepki

09.04.2014 - 12:44 | Son Güncellenme:

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, Beşiktaş maçındaki yönetimi nedeniyle hakem Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdi.

Kayserispordan Cüneyt Çakıra büyük tepki

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, takımının deplasmanda 2-1 yenildikleri Beşiktaş maçındaki yönetimi nedeniyle hakem Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdi.
Rifat Pehlivan, "Beşiktaş teknik direktörü Biliç'in bile ilk kez lehlerine hatalar yapıldığını itiraf ettiği Cüneyt Çakır'a taraftarlarımız öfke kusuyor. Futbolcularımızın emeğini çaldı" dedi. Karşılaşmada 2 penaltılarının verilmediğini, Beşiktaş'ın bir oyuncusuna kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini iddia eden Rifat Pehlivan, daha sonra şunları söyledi:

Haberin Devamı

"HAKSIZLIĞIN DANİSKASI"
"Cüneyt Çakır ile kendisini başarılı bulup 8.3 puan veren gözlemci başlarını yastığa koyup rahat rahat uyudularsa, sorun yok. Karşılaşmanın gözlemcisi tüm avantajlarını Beşiktaş lehine kullanan, 2 net penaltımızı, rakip oyuncunun 1 kırmızı kartını es geçen Cüneyt Çakır'ı koruyup kollayan puan vermesi haksızlığın daniskası. Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve federasyon, ne yazık ki sistemli olarak Kayserispor'un üzerine üzerine gelen hakemlere karşı, yaptığımız tüm başvuruları kulak tıkıyor."

BİLET FİYATI 2 TL
Cumartesi günü oynayacakları Çaykur Rizespor maçında bilet fiyatlarını 2 TL olarak tesbit ettiklerini açıklayan Rifat Pehlivan, söyles devam etti:
"Sezon başından beri sistematik olarak Kayserispor'a karşı bir tavır alındı. Hakem hataları yüzünden en az 15-20 puanımız çalındı. Emeğimizi çalanlara karşı sürdürdüğümüz hukuk mücadelelerimizden hep zararlı çıktık. Oyuncularımıza verilen 4-5 maçlık cezalar, başkanımıza verilen 3 aylık ceza, seyircisiz maç oynama cezaları ile Futbol Federasyonu ve MHK, elimizi kolumuzu bağladı."