1.Lig Kemal Kılıç'tan itiraf!

Kemal Kılıç'tan itiraf!

12.02.2013 - 15:59 | Son Güncellenme:

Göztepe'de teknik direktör Kemal Kılıç önemli bir itirafta bulundu.

Kemal Kılıçtan itiraf

Çaykur Rizespor deplasmanında alınan 5-1'lik yenilgiyle sarsılan Göztepe'de teknik direktör Kemal Kılıç, bazı futbolcuların ödemeleri geciktiği için TFF kanalıyla serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen bu yolu seçmediğini söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen Kılıç, futbolculara yönelik eleştirilerin normal olduğunu ancak bunun dozunun iyi ayarlanması gerektiğini söyleyerek, "Bazı oyuncuların fedakarlık yaptığı ve TFF'ye başvurma yolunu seçmediği de bilinmeli. Ağır yenilginin mazereti olmaz. Ancak yenilerle kaynaşmak için de zamana ihtiyaç var" dedi.

Denizlispor'la cumartesi akşamı çok kritik bir derbi oynayacaklarını hatırlatan Kılıç, "Lütfen maç öncesi ve sırasında protesto olmasın. Taraftara çok ihtiyacımız var. Bizi ayağa kaldırsınlar" diye konuştu. Başkan İmam Altınbaş'a yönelik tepkileri de doğru bulmadığını ekleyen Kılıç şöyle konuştu: "Ne istediysek yaptı. Dimitrov, Cernat, Mehmet Yıldız'da biz de geri adım attık, çünkü dengeleri bozacak maliyetler ortaya çıktı. Tum'da ise sınırı zorladık. Göztepe örnek bir kulüp olma yolunda. Günlük başarılar değil, gelecek düşünülüyorsa, İmam Altınbaş'a sahip çıkılmalı."

Yazarlar